Genç Gönüller projesi nedir? Nasıl başvurulur? Kimler katılabilir?

Genç Gönüller projesi nedir? “Sen de gönül ver!” sloganı ile yola çıkılan Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde, iki önce hizmete giren Genç Gönüllüler Platformu çalışmalarına devam ediyor.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Gönüllülük Yılı hakkında bugün Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıklamalarda bulundu. Peki Genç Gönüller projesine nasıl katılınır? Detaylar haberimizde...

Genç Gönüller projesine nasıl katılınır? İki yıl önce hizmete başlayan Genç Gönüllüler Platformu çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Genç Gönüller platformu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü bünyesinde kuruldu. Bu proje ile serbest zamanların etkili kullanılması için bir fırsat olacak. Peki Genç Gönüller projesi nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gençlik ve Spor Bakanı Bakan Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada projeye ilişkin "Spor, Kültür-Turizm, Çevre, Afet ve Acil Durum, Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmetler" başlıklarında uygulanacak stratejileri açıkladı.

Kasapoğlu aplikasyona katılımın 98 bin olduğunu söyledi.

Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından da lansman için gençlerle hazırladıkları tanıtım filmini paylaştı.

GENÇ GÖNÜLLER PROJESİ NEDİR?

Genç Gönüller Platformu “Sen de gönül ver!” sloganıyla yola çıktı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde,gönüllülük kültürü oluşturmak için kurulan Genç Gönüllüler Platformu çalışmalarına devam ediyor.“www.gencgonulluler.gov.tr” internet sitesinde gönüllü arayan kuruluşlarla gönüllü olmak isteyenleri buluşturuyor.

Projede gençlerin bir karşılık beklemeden katıldıkları Genç Gönüller Projesinde gençler,topluma faydalı olmak için çalışıyorlar.

Bu proje kapsamında gençler farklı kategorilerde gönüllük fırsatı ile buluşacaklar.

Gönüllü arayan kuruluşlar internet sitesinde ilanlarını yayımlayabiliyorlar.

Gönüllü olmak isteyenler kültür,turizm,afet ve acil durum, ve spor gibi alanlarda gönüllü olabiliyorlar.

İkinci el otomobil piyasasında en çok satılan 5 model "Türkiye Ligi tescil olmama tehlikesiyle karşı karşıya" 29 yaşındaki kadın 19'luk üvey oğlu ile kaçtı!
Sonraki Haber