Gelin ve 4 konukta kovid-19 çıktı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yapılan 2 ayrı düğüne katılan biri gelin olmak üzere 5 kişide yeni tip koronavirüs tespit edildi. Bu gelişme üzerine düğünlere katılanlarada tek tek test yapılmaya başlandı.

İzmir Güzelbahçe Çamlı Mahallesinde 17 Temmuz ve 27 Temmuz'da yapılan iki ayrı düğünün ardından bir gelinin de aralarında olduğu 5 kişiye Kovid-19 teşhisi kondu.

Hastalar evlerinde tedavi altına alınırken filyasyon ekipleri, düğüne katılanlardan test için test numunesi almaya başladı.

Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır, Kovid-19 teşhisi konulanların tedavilerine devam edildiğini belirterek, "Hayati tehlikeleri bulunmuyor. Mahallemizde karantina da uygulanmıyor. Cuma günü bir düğün daha yapılacaktı. Düğünün sahipleri hem kendilerini korumak hem de halkın tedirgin olduğunu görerek düğünlerini erteledi." diye konuştu.

Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek 25 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! 25 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte kararlar...
Sonraki Haber