Gelecek Partisi "büyük resmi" göremiyor!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresi için dün Diyarbakır'daydı... Kente konvoy eşliğinde giriş yapan Davutoğlu'nun medyaya yansıyan görüntüleri ise çok konuşuldu. Sosyal medyada, Davutoğlu'nun araç konvoyu ile "olmayan halkı selamladığı" yorumları yapıldı. Gelecek Partili Taha Ün'den ise bu esprili mesajlara iki fotoğrafla yanıt geldi. Ancak Ün "büyük resmi" görmekten çok uzaktı...

This browser does not support the video element.

Diyarbakır'a giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, araç konvoyu ile şehirde tur attığı görüntülerini, 'Selam olsun Diyarbekirlilere, Selam olsun Gelecek Sevdalılarına.' notuyla paylaştı.

"TOPU TOPU 10 ARABALIK KONVOY"

Ancak Davutoğlu'nun bu paylaşımı "olmayan halkı selamladığı" gerekçesi ile sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındı.

Twitter kullanıcıları, "Diyarbekirli biliyor mu onlara selam verdiğini." şeklinde yorumlarda bulunarak, Davutoğlu'nun AK Parti'de görev yaptığı dönenlerde meydanlarda toplanan kalabalığın bu kez sokaklara çıkmadığına dikkat çekti. 

GELECEK PARTİ'Lİ TAHA ÜN'DEN SAVUNMA

Gelecek Partisi'nin siyasal iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün ise bu yorumlar karşısında savunmaya geçerek iki fotoğraf paylaştı.

Ün, Davutoğlu'nun dar bir kadrajda, kalabalıkla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan aslında Diyarbakır'da "Ahmet Hoca" sevgisinin yoğun olduğu imasında bulundu.

Ancak Ün'ün paylaştığı fotoğrafta yer alan gelecek Partililerin taşıdığı  "Şanlıurfa İl Başkanlığı" yazısı da bir kez daha alay konusu oldu.

"BÜYÜK RESMİ" GÖREMEDİ

 Diğer yandan, Taha Ün'ün paylaştığı fotoğrafların tümünde sınırlı bir kitlenin, dar kadraj kullanılarak fotoğraflanmış olması da dikkat çekti.

Bu duruma vurgu yapan, bir başka sosyal medya kulanıcısı, alanın geniş açıdan çekilmiş bir fotoğrafını payaşarak, "Lütfen bir daha otoyolu tıkamayın.. Miting meydanında ortaya çıktı ki Topu topu 10 arabalık bir konvoymuşsunuz. Gerisi trafiğini tıkadığınız sürücülerden ibaret."  ifadelerini kullandı.

Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE? Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur! CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi!