Gaziantep Okullar Tatil mi? 18 Ocak 2022 Gaziantep okullar tatil mi? İşte Valilik açıklaması

Ülke geneline yaşanan kar yağışları sonrası okullar da bir bir tatil ediliyor. Son olarak Gaziantep Valisi Davut Gül'ün twitter hesabından yaptığı açıklamayla birlikte Gaziantep'te okullar 1 gün tatil edildi. Peki 18 Ocak Gaziantep Okullar tatil mi?

Gaziantep Valisi Davut Gül twitter hesabından tatil açıklamasında bulundu. Şehir genelinde beklenen yoğun kar yağışı sonrası öğrenciler de internetten "Gaziantep okullar tatil mi, 18 Ocak Salı Gaziantep'te okullar tatil edildi mi" sorularına yanıt aramaya başladı.

18 OCAK GAZİANTEP OKULLAR TATİL Mİ?

Gaziantep Valisi Davut Gül twitter hesabından yaptığı açıklamayla şehirdeki öğrencilere müjdeyi verdi. Gül, Meteorolojik verilere göre,sabah saatlerinden itibaren Gaziantep’te yoğun kar yağışı beklenmektedir. Öğrenci kardeşlerimizin sağlığı için,okullar ve rehabilitasyon merkezleri 18 ocak salı günü tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır." ifadelerini kullandı.

Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İlk yarı oynanıyor Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!
Sonraki Haber