Gaziantep FK Kayserispor'u Sumudica'sız yendi!

Süper Lig'de 19. haftada Gaziantep FK ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Bu kıyasıya mücadele 2-1'lik skor ile galip gelen taraf Gaziantep FK oldu.

Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Gaziantep'te oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdırdı.

90 dakikalık zorlu mücadelede Gaziantep FK'nın ilk golünü 31. dakikada Kayserisporlu Kvržić kendi kalesine atarak kaydetti. Ev sahibi ekip 77. dakikada Maxim'in penaltı vuruşu ile karşılaşmadaki ikinci golünü de buldu. Kayserispor'un tek golünü ise 61. dakikada Kolovetsios attı.

GAZİANTEP FK SUMUDİCA'SIZ OYNADI

Sumudica'sız Gaziantep FK ile Kayserispor'un karşı karşıya geldiği mücadelede ilk yarı ev sahibi ekip 31. dakikada Kvržić'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı beraberliği bulup ikinci yarı da öne geçmeyi planlayan Kayserispor, Gaziantep kalesini yokladı fakat 45 dakikalık süreç 1-0 Gaziantep'in üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda baskıları sonuç getiren Kayserispor durumu beraberliğe getirdi.  61. dakikada Kolovetsios'in kaydettiği dengeler kuruldu. Maçın 77. dakikasına kadar beraberlik ile devam eden mücadele Maxim'in penaltı vuruşu ile dengeleri tekrar Gaziantep tarafına çevirdi. İki takımın da güzel mücadele ettiği bu karşılaşma Gaziantep FK'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'deki 23 Nisan Resepsiyonuna katıldı Korhan Berzeg'in yaşadığı köyde flaş gelişme: Kemikler bulundu Bakanı Tekin öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi
Sonraki Haber