Gaziantep Bayram Namazı Kaçta Kılınacak? 2022 Ramazan Bayram Namazı Gaziantep Vakti!

Gaziantep bayram namazı saati merak ediliyor. 2022 Ramazan Bayramı namazını Gaziantep'te kılacak olan müslümanlar için bayram namazı vakti araştırılıyor. Mübarek Ramazan'ın bitimiyle birlikte 2 Mayıs Pazartesi sabahı kılınacak Bayram namazı hükmü nedir? İşte Gaziantep bayram namazı vakti...

Bayram namazı vakitler merak ediliyor. 2022 Ramazan Bayramı namazını Gaziantep'te kılacak olan milyonlarca müslüman vatandaş daha önce Diyanet İşler Başkanlığı tarafından açıklanan il il bayram namazı vakitlerini araştırmaya başladı. Peki Gaziantep bayram namazı saati kaçta kılınacak?

Gaziantep bayram namazı saati de belli oldu. Gaziantepliler bayram namazını 2 Mayıs Pazartesi saat 06:06'da kılacak.

RAMAZAN BAYRAMI İLK NE ZAMAN KUTLANDI?

Ramazan Bayramı, Hicret'in ikinci yılından sonra kutlanmaya başlanmıştır. Ramazan Bayramı'nda yapılması gereken ibadet ve törenlerin İslam Peygamberi Hazreti Muhammed tarafından gerçekleştirildiği biliniyor. İlk Ramazan Bayramı’yla ilgili işlemler de Hazreti Muhammed tarafından yapılmıştır.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber