Gaziantep FK - Antalyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Gaziantep FK bugün, Süper Lig'in 26. haftasında son oynadığı 9 karşılaşmada hiç maç kaybetmeyen Antalyaspor'u konuk ediyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı ise 1-1 beraberlikle bitmişti. Söz konusu karşılaşmaya kısa bir süre kala, Gaziantep FK-Antalyaspor maçının saat kaçta oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merakla araştırılıyor. Peki, Gaziantep FK-Antalyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda bugün oynanacak maçta Gaziantep FK ve Antalyaspor karşı karşıya gelecek. 6 maçtan sadece 1 galibiyet elde eden Gaziantep, bugün evinde ağırlayacağı Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmayla yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Söz konusu maçı heyecanla bekleyen futbolseverler ise, Gaziantep-Antalyaspor maçının saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Konuya dair tüm detaylar haberimizde...

GAZİANTEP FK-ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği maç beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak.

Gaziantep'te Kana-Biyik ve Olkowski, Antalyaspor'da ise Ufuk, Naldo ile Mert, sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek isimler.

İŞTE 11'LER

GAZİANTEP

Günay, Djilobodji, Toşça, Vetrih, Andre Felipe, Güray, Jefferson, Oğuz Ceylan, Mirallas, Kenan, Maxim

ANTALYASPOR

Boffin, Eren, Nuri, Orgill, Kudriashov, Fredy, Amilton, Gökdeniz, Bünyamin, Hakan, Veysel

Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem!
Sonraki Haber