Gazeteci Tülay Karabağ hayata veda etti

17 senedir meme kanseriyle mücadele eden gazeteci Tülay Karabağ Üçler, yaşamını yitirdi.

Medyada uzun yıllar sağlık muhabiri olarak çeşitli gazetelerde çalışan, 51 yaşındaki Tülay Karabağ yaşamını kaybetti.

AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülü sahibi olan NTV sağlık editörü Tülay Karabağ’ın, 17 yıldan beri meme kanseriyle mücadele ettiği ifade edildi.

“KANSER BANA YAKIŞMADI!” ADLI KİTAP YAZMIŞTI!

Tülay Karabağ, bu süreci anlattığı “Kanser Bana da Yakışmadı” isimli bir de kitap yazmıştı.

SuperHaber’in edindiği bilgilere göre, gazeteci Tülay Karabağ’ın 4 Mayıs Pazartesi günü İzmit’te toprağa verileceği ifade edildi.

SAĞLIK MUHABİRİ ARKADAŞLARI DUYGUSAL MESAJLAR YAYINLADI

Karabağ’ın amansız hastalıktan yaşamını yitirmesi üzerine arkadaşlarının arka arkaya duygusal mesajlar yayınladıkları görüldü.

Onlardan biri Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Güneş idi.

“BİR AMAZON GİBİ MÜCADELEDEN HİÇ VAZGEÇMEDİN”

Güneş, Karabağ için, “Canım kardeşim Tütücüm, Tülaycım seni kaybettik. 17 yıldır verdiğin mücadelenin bir bölümünde seninle birlikte çalışma mutluluğunu yakaladım. NTV’de tam 10 yıl birlikte çalışabildik, hem güzel hem de hüzünlü zamanları paylaşabildik. Seni hep neşenle, güleryüzünle, anlattığın fıkralarla hatırlamak istiyorum. Bir amazon gibi mücadeleden hiç vazgeçmedin. Bazen hayatın ölçüsü kaçıyor. Bir ömre bu kadar çok acı ve mücadele düşmesinin hep haksızlık olduğunu düşündüm. Son zamanlarda yorgunluğunu, vazgeçmek istediğini sıklıkla söylüyordun. Ama yine de mücadeleyi, ailen, dostların ve arkadaşların için hiç bırakmadın. Bizim hayatımıza, kalbimize dokundun. Bize kattıkların için minnettarım. Çalışkanlığınla, arkadaşlığınla örnek bir sağlık habercisiydin. İşin hiç kolayını seçmedin, hep nitelikli ve ödüllü haberlere imza attın. Gittiğin yerde huzur bul, neşen, gülümsemen hiç eksik olmasın. Seni çok seviyorum, seni hiç unutmayacağım. Eşine, ailene tüm arkadaşlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Amansız hastalığa yenik düşen Tülay Karabağ için, sağlık eski editörlerinden Mezin Dede de başsağlığı mesajı yayınladı.

“SÖZLÜKLER BİLE YETERSİZ!”

Dede, ''Kalbimde ki odaların biri daha boşaldı bugün. Helal olsun hakkım varsa bir değil bin defa... Dün sinan, bugün yine gazeteci arkadaşım dünya iyisi Tülay Karabağ... Sözcükler bile yetersiz. Naif Tülay'cım çok üzgünüm. Nur içinde yat seni unutmayacağım. '' ifadelerini kullandı.

Tokat'taki deprem sonrası Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama Tokat'ta akşam vakti korkutan deprem! Diğer şehirlerden hissedildi 2. el otomobillerde en çok satılan marka modeller
Sonraki Haber