Galatasaray'a bir Yunan daha!

Galatasaray, Benfica'da forma giyen ve sezon sonu serbest kalacak olan Yunan futbolcu Andreas Samaris'in peşinde.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlamış gibi görünüyor. Ara transfer dönemini de hareketli geçiren Sarı Kırmızılılar ile ilgili Yunan basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.

Ülkede yayım yapan Metrosport adlı internet sitesinin edindiği bilgilere göre Cim Bom, Benfica'da forma giyen Andreas Samaris'in peşinde. Haberde Galatasaraylı yöneticilerin sezon sonunda serbest kalacak olan Yunan ön liberoyla görüşmelere başladığı ifade edildi.

29 yaşındaki futbolcunun transferi için Sarı Kırmızılılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou'nun da devrede olduğu belirtildi. Yunan golcünün hem vatandaşı hem de Panionios, Olimpiakos ve Benfica'dan takım arkadaşı olan Samaris'in Galatasaray'a gelmesi için aracı olduğu kaydedildi.

Öte yandan piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen yıldız ismin Benfica'yla sözleşme yenilemesinin de ekonomik nedenlerden ötürü zor olduğu öğrenildi.

Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Bahar, Timur ve Rengin'e mutluluklar diledi! İşte o anlar... Bakan Tunç'tan DEM Parti açıklaması: Böyle giderse kaçınılmaz olur
Sonraki Haber