Galatasaray, Muslera'sız kayıp!

Galatasaray, geçen sezon sakatlık yaşayan Fernando Muslera'yı özlüyor! Tecrübeli kalecinin bir süre sahalardan uzak kalmasının ardından sarı-kırmızılı ekip, 12 maçın 9'unda puan kaybına uğradı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında herkesi üzen bir sakatlık yaşayan ve takımdan ayrı kalan Fernando Muslera'yı özlüyor. Sarı-kırmızılı takım tecrübeli kalecinin yokluğunda galibiyet almakta zorlanıyor. 2019-2020 sezonunun 27. haftasında sakatlanan Uruguaylı eldiven, 12 lig maçında takımını yalnız bıraktı. Okan ve Fatih ile devam eden Galatasaray bu 12 lig maçında sadece 3 galibiyet alabildi.

7 HAFTADA 6 KEZ PUAN KAYBI

Geçtiğimiz sezon Muslera olmadan ligi tamamlayan sarıkırmızılı takım, son 7 haftada 6 kez puan kaybı yaşadı. 3 kez yenilen, 3 kez de berabere kalan Cimbom, rakiplerini sadece bir kez yenebildi. Bu sezon ise ligde 5 maça çıkan Galatasaray, 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı takım, Muslera'nın yokluğunda tam 22 puan kaybetti. Şimdi herkes Muslera'nın bir an önce takıma katılmasını bekliyor.

KASIM AYINDA GELİYOR

Arkadaşları ile arasındaki açığı kapatmak için her gün ekstra idmanlar yapan Muslera şu an ülkesinde ve Kasım ayında Florya'ya gelmesi bekleniyor. Yavaş yavaş takımla çalışmalara başlayacak ve kendisini deneyecek olan 1 numaranın kısa süre içinde oynayacak duruma gelmesi bekleniyor.

Mustafa Cengiz yönetiminin Muslera ile sözleşme yenilemeyi yeni yönetime bırakma kararı aldı. Cengiz yeni yıldan önce seçime gitmeyi düşünüyor. Olmazsa Mayıs ayında olağan genel kurul var.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber