Galatasaray Lokomotiv Moskova Periscope izle

Galatasaray Lokomotiv Moskova periscope izle... Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk ediyor. Peki Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı periscope üzerinden nasıl canlı izlenir? işte detaylar...

Galatasaray Lokomotiv Moskova periscope izle... Şampiyonlar Ligi başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray ilk maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya karşı galibiyet arayacak. Futbolseverler Galatasaray Lokomotiv Moskovoa maçını periscope izleme linki arıyor. Mücadele saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşmanın Türkiye yayıncısı belli değil. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçını periscope'tan izlemek için tüm detaylar haberimizde...

MAÇ TV'DEN YAYINLANACAK MI?

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği gün geldi çattı. 18 Eylül salı günü itibariyle Aslan ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkıyor. Maçı verecek kanal halen belli değil ancak Bein Sports'un son anda bir açıklama yapması bekleniyor. UEFA'nın sitesinde Türkiye için halen 'yayın henüz belirlenmedi' ifadesi kullanılıyor. Öte yandan Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçını bazı yabancı kanallar yayınlayacak.

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA PERİSCOPE İZLE

Bu kanallar şöyle:
Arena Sport 2
beIN Sports MENA
BT Sports Extra 5
Super Sport 12 za
DAZN Canada
DAZN Deutsch
Virgin Media TV
Ziggo Sport Extra

Galatasaray'ın Moskova maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport HD kanalı şifresiz olarak yayınlayacak. Galatasaray-Lokomotif Moskova maçı için CBC Sport HD kanalı BİSS şifresi koymayacak.

ALBAYRAK MÜJDEYİ VERDİ

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Lokomotiv Moskova maçı öncesinde Türk Telekom Stadı'nın sarı ve kırmızı ışıklarla donatıldığını açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi macerası başlayan Galatasaray, gruplardan çıkamasa bile 31,45 milyon euro gelir elde edecek.

GALATASARAY MAÇI PERİSCOPE

AHMET ÇAKAR: GALATASARAY DÖRDÜNCÜ OLUR

Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Çakar, "Bu grupta lider kim olur bilmiyorum ama sonuncuyu biliyorum. Galatasaray bu grupta sonuncu olur. Galatasaray 4 ya da maksimum 5 puan alır. Galatasaray bu gruptan 4 ya da 5 puan alır. Niye böyle söylüyorum? Galatasaray kağıt üzerinde rakipleriyle baş edebilecek konumda ancak oyun kurgusu öyle değil. Herkes Rodrigues diyor. Lokomotiv karşısında Rodrigues'i göreceğim. Onyekuru'yu da göreceğim. Bazı oyuncuları gereksiz büyütüyoruz." dedi.

PERİSCOPE ŞAMPİYONLAR LİGİ İZLE

Şartlar Fed’i faiz indirimine zorluyor Mağarada define ararken canından oldu Vine nedir, ne demek, neden kapandı, tekrar açılacak mı?
Sonraki Haber