Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'dan 6'da 6

Süper Lig'in 25. haftasında oynana "Beyoğlu derbisi"nde Galatasaray Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Zirvenin 3 ortağından biri olan SArı-Kırmızılılar, galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Derbi zaferiyle moraller tavan yapan Cim Bom'a galibiyeti getiren golü 89'da penaltıdan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed attı.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, 2'nci yarıda Muslera'nın hatasıyla golü yedi. Kasımpaşa'nın beraberlik golünü Isaac Thelin kaydetti. Cim Bom'un galibiyet golünü ise 89'da penaltıdan Mostafa Mohamed attı.

İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle başlama saati 19.00'dan 16.00'ya alınan maça 5 maçlık galibiyet serisiyle çıkan Sarı-Kırmızılılar, zirve yarışında 2 puan bırakmak üzereydi ki Mısırlı golcü sahneye çıktı. Ligin ilk yarısındaki maçta Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Kasımpaşa, Beyoğlu derbisinden bu kez daha puan çıkartamadı. Mısırlı santrfor Mohamed ilk goldeki büyük katkısının yanı sıra penaltıdaki soğuk kanlılığıyla da takımına 3 puanı getiren isim oldu. 23 yaşındaki futbolcu Galatasaray formasıyla 4'te 4 yaptı.

Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden ardından da hafta içi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Aytemiz Alanyaspor'a elenen Fatih Terim'in takımı bu galibiyetle puanını 51'e yükseltti. Galatasaray 26. haftada Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.

4 maçtır kazanamayan ve 26 puanda kalan Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa ise haftaya Fatih Karagümrük'le kendi sahasında oynayacak.

Dk. 9 GOL! Maça baskılı başlayan ve üst üste pozisyonlar bulan Galatasaray, 9. dakikada da Kerem Aktürkoğlu'yla golü buldu: 1-0. Sarı-Kırmızılı kariyerine 3 maçta 3 golle başlayan Mostafa Mohamed'in golde payı büyük...

Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ın tam 8 kurtarış yaptığı maçın ilk yarısını Galatasaray 1-0 önde tamamladı.

Dk. 51 GOL! Muslera'nın büyük hatası ve gol... Kasımpaşa Isaac Thelin'le 1-1'i yakaladı. Devre arasında kiralanan İsveçli golcü 4. golünü attı.

Dk. 89 PENALTI! Mostafa Mohamed attı.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber