Galatasaray kafilesi Olympiacos maçı için Atina'da, gözler Radamel Falcao'da

2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında Atina'da Olympiakos ile hazırlık maçında karşı karşılaya gelecek olan Galatasaray, Yunanistan'a gitti. Kafilede, havai fişek patlaması sonucunu yüzünden yaralanan ve tedavisi süren Omar Elabdellaoui de yer aldı.

This browser does not support the video element.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Olympiakos maçı öncesi bugün Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti. Atina yolculuğu ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Hazırlık döneminde takımla beraber çalışmalara başlayan ve önümüzdeki dönemde operasyonel süreçleri devam edecek olan Omar Elabdellaoui, altı yıl formasını giydiği ve takım kaptanlığını yaptığı Olympiakos ile oynanacak maç öncesi kafilede yer alacak" denildi.

PİRE'DE PSV PROVASI...

İlk hazırlık maçını Florya'da Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla yapan Galatasaray, Aytaç Kara'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçında ise 4 gollü galibiyetle ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PSV ile oynayacağı maçı düşünen Cim Bom, Yunan devi Olympiacos karşısında PSV provası yapacak. Dinamo Bükreş maçında sakatlık yaşayan Mohamed Mostafa'nın süre alması beklenmiyor ancak Mısırlı santrfor kafileye dahil edildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in PSV maçında Radamel Falcao ile oynaması bekleniyor. Takımda kalıp kalmayacağı merak edilen ve sürekli aldığı 7 milyon euroya yakın yıllık ücret speküle edilen Kolombiyalı golcü, aldığı paranın hakkını vermek istiyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da 35 yaşındaki santrforuu sosyal medyadan attıkları mesajlarla motive etmek istiyor! PSV maçının önemine değinen taraftarlar "Seni bu maçlar için aldık" şeklinde görüş belirtiyor.

Galatsaray-Olympiacos hazırlık maçı yarı Pire'deki Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. TSİ 21.15'te başlayacak mücadele D-Smart'tan naklen yayınlanacak.

 

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı! TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi TARAFTARA SORDUK: FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ MİYDİ?