Galatasaray - Başakşehir / LİNK

Galatasaray - Başakşehir maçı canlı yayınına az bir süre kaldı. GS - Başakşehir karşılaşmasını link ile şifresiz izlemek isteyen futbolseverler internet sitelerinde ve twitter vasıtasıyla Justin TV ve IPTV linki arıyor. Selçuksports, Jestyayın, Fİİsports TV gibi diğer bazı platformlarda da şifresiz canlı yayınlar yer almakta ancak, Galatasaray - Başakşehir maçını yasal şekilde canlı izlemek de mümkün...

Galatasaray - Başakşehir maçı canlı yayın linki! Taraftarlar büyük maçı heyecanla bekliyor. GS ve Başakşehir karşılaşması saat... başlayacak. Maçı izlemek isteyenler ise canlı yayın linkini aramaya başladılar. Öne çıkan linkler arasında ise Justin TV ve IPTV yer alıyor. Büyük merakla beklenen Galatasaray ve Başakşehir maçını bu linkler dışında yasal bir biçimde de izlenebilmektedir.

Büyük maça dakikalar kala Galatasaray ve Başakşehir taraftarları internette link arayışında...

TRT günlerinin mazide kalması ve futbol maçlarının şifreli yayınlanmaya başlanmasıyla birlikte kaçak yayınlar, yayıncı kuruluşların en büyük sorunu haline geldi.

Son yıllarda şifresiz canlı yayın izlemek isteyen futbolseverler korsan internet sitelerinden yayın yapan IPTV'lerin linklerini araştırıyor.

Süper Lig mücadelesinde bugün Galatasaray - Başakşehir karşı karşıya geliyor. Galatasaray Başakşehir maçını canlı şifresiz izlemek isteyen taraftarlar da bu nedenle internette yoğun şekilde canlı yayın linki arıyor.

Peki Başakşehir - GS maçı saat kaçta hangi kanalda, nasıl canlı izlenir? Nereden link bulunur? İşte detaylar...

Galatasaray Başakşehir Link canlı yayını yasak mı?.. Galatasaray, bugün evinde Başakşehir'yi ağırlıyor.

Bu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise link arıyorlar. Başakşehir Galatasaray maçı linki futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı.

Peki nedir bu canlı yayın linki? Son yıllarda futbolseverler ücretsiz canlı maç yayınlarını takip etmek için yasal olmayan kimi yöntemleri tercih ediyor. Özellikle Twitter üzerinden canlı yayın link paylaşımı yapılıyor.

İnternetten korsan olarak yayın yapan bazı internet siteleri ve IPTV linkleri üzerinden maçları yüksek kalitede izlemek mümkün. ANCAK BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

Selçuksports, Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium, sopcast, trgoals, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR CANLI YAYIN

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'in 23. haftasında bugün karşılaşacak Galatasaray ile Medipol Başakşehir'in teknik direktörleri Fatih Terim ile Aykut Kocaman, saha kenarında 16. kez birbirlerine rakip olacak.

SON 3 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de son 3 maçını kazanarak galibiyet serisi yakaladı.

Sarı-kırmızılı ekip, son üç karşılaşmasında Denizlispor'u 6-1, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK'yi ise 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

Galatasaray ayrıca sahasındaki son 7 maçtan 5 galibiyet ve 2 beraberlik ayrılarak, mağlubiyet yaşamadı.

5 FUTBOLCU KADRODA YOK

Galatasaray'da tedavi ve adaptasyon süreçleri devam eden 5 futbolcu maçın kadrosunda bulunamayacak.

Sarı-kırmızılı futbolcular Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Radamel Falcao, maçta görev alamayacak.

İKİ OYUNCU KART SINIRINDA

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımı çalıştıran 67 yaşındaki Fatih Terim ile Medipol Başakşehir'de görevinden ayrılan Okan Buruk'un yerine teknik direktörlüğe getirilen 55 yaşındaki Aykut Kocaman daha önce 15 müsabakada karşı karşıya geldi.

Fatih Terim'in tamamında Galatasaray'ı, Aykut Kocaman'ın da İstanbulspor, Fenerbahçe ve Konyaspor'u çalıştırdığı dönemde oynanan maçların 14'ü Süper Lig'de biri de TFF Süper Kupa'da oynandı.

TERİM GALİBİYETLERDE ÜSTÜN

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Aykut Kocaman'a karşı galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takım, Terim idaresinde Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı ekiplerle oynanan maçlarda 6 galibiyet elde etti.

Aykut Kocaman ise Galatasaray'a karşı İstanbulspor'un başında bir, Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünde iki olmak üzere toplam 3 galibiyet yaşadı.

İki teknik adamın rekabetinde 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçlarda Galatasaray 22 kez ağları havalandırırken, Aykut Kocaman'ın ekipleri ise 16 gol attı.

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... Akdeniz'de gece vakti deprem! Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj!
Sonraki Haber