Galatasaray Avrupa Süper Ligi'ne katılacak mı? "Böyle bir teklif gelirse..."

Sarı-kırmızılılar Avrupa Süper Ligi'ne katılacak mı? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kurulması ile gündem olan ve beraberinde yüksek kuruluşlardan da birçok tepki toplayan Avrupa Süper Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Böyle bir teklif gelirse "Galatasaray menfaatleri neyi gerektirirse onu yaparım" ifadelerini kullanan Cengiz, kurucu kulüplerden biri olan Real Madrid Kulübü Başkanı Perez ile de ayrı bir dostluğu olduğunun altını çizdi.

Mustafa Cengiz açıkladı! Galatasaray Avrupa Süper Ligi'ne katılacak mı?

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Avrupa Süper Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan yaptığı açıklamalarda Galatasaray'a henüz gelen resmi bir teklif olmadığını belirtti. Aynı zamanda Real Madrid Kulübü Başkanı Perez ile ayrı bir dostluğu olduğunun vurgulayan Mustafa Cengiz, "Böyle bir teklif gelirse, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz" ifadelerini kullandı.

DHA'ya konuşan Mustafa Cengiz, “Galatasaray menfaatleri neyi gerektirirse onu yaparım. Tabii ki camianın izni ve onayı olmadan karar veremeyiz. Avrupa’da bütün büyük kulüplerin başkanları benim yakın dostum. Özellikle Real Madrid Kulübü Başkanı Perez ile ayrı bir dostluğumuz var. Hatta bir maç sonrası torunum Mert’e hediye ettiği formayı unutamam. Dediğim gibi şu an için bize gelen resmi bir teklif yok. Böyle bir teklif gelirse, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz" sözlerini sarf etti.

UEFA VE FIFA KARŞI! GALATASARAY KATILIRSA NE OLACAK?

UEFA ve FIFA'nın karşısında durduğu Avrupa Süper Ligi hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Böyle bir teklif gelirse, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz" açıklaması ile yeni oluşuma girebilme ihtimali olduğunu gösterdi. FIFA'nın yasal yolları kullanmaktan çekinmeyeceğini ve "Avrupa'dan kopanların ligi" olarak adlandırdığı bu yeni oluşuma Galatasaray'ın katılması durumunda akıbetin ne olacağı merak konusu oldu. FIFA ve UEFA'nın kurucu kulüpler ile ilgili yaptığı açıklamalar haricinde katılımcı kulüplere herhangi bir ceza uygulaması olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Hatay'da iki mahalle karantinaya alındı... Galatasaray ikinci yarı açıldı, zirvede farkı açtı! Kızılcık Şerbeti Görkem aileye şok üstüne şok yaşatıyor!
Sonraki Haber