Furkan Celep olayı nedir? Furkan Celep kimdir?

Furkan Celep olayı nedir? Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 18 yaşındaki Furkan Celep'in intiharı ve sosyal medyadan paylaştığı mesaj büyük ses getirdi. Peki, Furkan Celep kimdir? İşte detaylar...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Furkan Celep, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın ardından kayalıklardan atlayarak yaşamına son verdi. Gece saatlerinde Darıca Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerin bulunduğu alanda bir ceset görenler durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Polis ekipleri ise olay yerine geldikten sonra cesedin Furkan Celep adında bir erkek olduğunu tespit etti. İtfaiye ekipleri falezlerden inerek Furkan Celep’in cesedini Sahil Güvenliğe ait bota alınmasını sağlarken ilk incelemede olay yerine yapıldı.

Sosyal medya paylaşımında içki veya uyuşturucu maddenin etkisinde kalmadığını belirten Furkan Celep, bunalım veya depresyonda olmadığını da söyleyerek haftalarca hatta aylarca üzerinde düşündüğü bir konu olduğunu ve sonucunda böyle bir karara vardığını belirtti. Furkan Celep bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarını harcamak istemediğini, iş hayatının kendisine çok yorucu geldiğini ifade ederek, her şeyi arkada bırakıp gitmenin mantıklı geldiğini, gökyüzünde huzur bulacağını ifade etti.

FURKAN CELEP KİMDİR?

Furkan Celep, 18 yaşında ve Kocaeli’nde yaşıyordu. Bir kargo firmasına çalışan Furkan Celep, 23 Eylül akşamı Darıca Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesinde intihar ettiği öğrenildi. İntihar edeceğini ise üç farklı paylaşımla İnstagram üzerinden duyurdu.

Elektrikli Araç Şarj Ağında Yeni Bir İş Birliği Daha Geldi BIST 100 endeksi artıda AK Parti'den son dakika hamle geldi
Sonraki Haber