Batı Londra derbisinde gülen taraf Chelsea

Chelsea'nin galibiyet hasreti Fulham maçında son buldu... Batı Londra derbisinde Craven Cottage'a konuk olan Londra'nın Maviler'i 2. yarıyı 10 kişi oynayan rakibini 0-1 mağlup etti. Chelsea'ye 3 puanı getiren golü 78'de Mason Mount kaydetti.

Premier League'in 18. haftasına Fulham'a konuk olan Chelsea, çok ihtiyaç duyduğu 3 puana zor da olsa ulaştı: 0-1... 3 maçtır kazanamayan, son 6 maçında ise 1 kez galibiyet sevinci yaşayabilen Frank Lampard'ın takımı, "Batı Londra derbisi"nde gülen taraf oldu.

Craven Cottage'daki maçın 44. dakikasında Fulham'ın sol kanat oyuncusu Antonee Robinson direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın 2. yarısında tek kale oynayan Chelsea, aradığı golü 78'de buldu. "Maviler"in İngiliz yıldızı Mason Mount'un attığı golle öne geçen Chelsea, 90 dakikayı önde tamamlamayı başardı ve galibiyet hasretini komşu semtte dindirdi.

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından koltuğu sallanmaya başlayan Frank Lampard, bu kritik galibiyetle 26 puandan 29'a yükseldi ve ilk 10 dışına çıkma tehlikesini atlattı. Chelsea'yi hafta içi Leicester City deplasmanı bekliyor....

Son 5 maçında sahadan beraberlikle ayrılan ve sezon başına göre kolay gol yiyen, çabuk teslim olan takım kimliğinden kurtulan Scott Parker'ın Fulham'ı ise 12 puanda kaldı. WBA'nın kazandığı haftayı puansız kapatan Londra'nın Siyah-Beyazlı ekibi hafta içi lider Manchester United'ı ağırlayacak.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber