Fuat Oktay'dan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'na okkalı cevap!

Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında HDP Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun 'Devlet adam kaçırdı' iddialarında tepki gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde insan kaçırma diye bir şey yoktur. İnsan kaçırmanın ne olduğunu görmek istiyorsan aynaya bak. İnsan kaçırmanın ne demek olduğunu görmek istiyorsan Diyarbakır annelerine bak" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen 2021 yılı bütçe görüşmelerine katıldı.

''PKK NEREDEYSE ORAYA GİT''

Oktay, HDP Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun 'adam kaçırma' ile ilgili iddiasına, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde insan kaçırma diye bir şey yoktur. İnsan kaçırmanın ne olduğunu görmek istiyorsan aynaya bak. İnsan kaçırmanın ne demek olduğunu görmek istiyorsan Diyarbakır annelerine bak. İnsan kaçırmanın ne demek olduğunu görmek istiyorsan, git dağlara bak, git kaçırılan kızlara bak, kadınlara, yetişkinlere bak. Git dağlara bak, git kaçırılan kızlara bak, kadınlara, yetişkinlere, tecavüz edilen, taciz edilen kadınlara hatta erkeklere, çocuklara karşı erkekçe meydan okuyarak, o zaman geç karşıma. Türkiye Cumhuriyeti Devleti insan kaçırmaz. İnsan kaçırmayı, git Suriye'de gör, Irak'ta gör, PKK neredeyse oraya git" diye konuştu.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?