"Zengin bir ailenin çocuğu kılığına girerek Adnan Oktar örgütüne sızdım!"

1986 yılında henüz mesleğin başında genç bir muhabirken zengin bir aile çocuğu kılığına girerek Adnan Oktar Örgütünün içine giren ve onlarla 2 buçuk ay geçiren Gazeteci Fuat Kozluklu, yaşadıklarını SuperHaber’den Ertuğrul Acar'a anlattı.

Gazeteci Fuat Kozluklu, birkaç gün önce piyasaya çıkan, Adnan Oktar ve kurduğu suç örgütünü anlattığı kitabı ‘Sapkın’la ilgili sorularımızı yanıtladı. 

Örgütün içine girmek için yaptığı planı “Bursalı tekstilci bir ailenin oğluydum, dinden uzak bir atmosferi soluyordum. Annem ile babam boşanmışlardı. Bunalımdaydım. Hayatın anlamını falan sorguluyordum.” sözleriyle anlatan kozluklu, , bu kitabı yazmasının nedeni olarak; “35 yıllık mesleki birikimim ve Adnan Oktar’ı Türk basınında ilk gündeme getiren kişi olarak bu işin benim görevim olduğunu ve topluma bu konuda borcum olduğunu düşündüm ve kitabı yazmaya karar verdim.” dedi.

Kozluklu, sözlerinin devamında “Bu kitap 33 yıllık bir çalışmanın ürünü diyebilirim. 1986 yılında aralarına girerek ortaya çıkmasına vesile olduğum Adnan Oktar ve Suç Örgütünü anlattığım bu kitap aslında o gün yazılmaya başlanmıştı” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! En düşük emekli maaşında iki yeni formül Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor!