'Fuat Avni'den Davutoğlu'na: Rahat ol

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı 'Fuatavni' hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari Said Sefa'yı Twitter hesabından takip etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından tepki toplayan bir gelişmeye imza attı.

FUAT AVNİ'Yİ TAKİP ETTİ!

FETÖ'nün sosyal medya üzerinden propaganda yapmak maksadıyla açtığı 'Fuat Avni' isimli hesabın kurucusu olduğu tespit edilen ve firari olan Said Sefa'yı takip eden Davutoğlu, gelen eleştirilerin ardından hesabı takibi bıraktı.

FETÖ'CÜ SEFA'DAN DAVUTOĞLU'NA: RAHAT OL

Söz konusu gelişme üzerine paylaşım yapan FETÖ'cü Sefa, ''Sanırım yanlışlıkla takibe aldınız, sizi de anlıyorum, tabii ki kolay değil. Gizli takipçilerim, mevcut takip edenlerden çok daha fazladır. Lütfen rahat olun Sayın Ahmet Davutoğlu, saygılar'' ifadelerini kullandı. 

Sefa gelişmeyi bir de görsel paylaşarak duyurdu.

SAİD SEFA'NIN 'FUAT AVNİ' GEÇMİŞİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'nün medya yapılanmasının çözülmesine yönelik önemli bilgilere ulaşmış, Twitter'de yer alan Fuat Avni'nin Said Sefa olduğunu açıklamıştı.

Başsavcılık, o dönemdeki soruşturmada Said Sefa'nın bir gazeteci olduğu bilgisine ulaşmıştı. 2014'te Said Sefa Solak adına olan hesabın Fuat Avni olarak değiştirildiğini tespit eden savcılık, merkurhaber.com sitesinde Van'da yayın yapan bir haber sitesi üzerinden Fuat Avni'den bahsedildiğini bulmuştu.

Daha sonradan bu hesabın örgütün önde gelen isimlerine şifresi verilerek, birden fazla kişinin kullanmaya başladığı ve Said Sefa'ya Davut Aydın kisimli bir kişinin de yardım ettiği ve onun da gözaltında olduğu öğrenilmişti.

Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü CHP'de torpil atamaları hız kesmeden devam ediyor! Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber