FOX TV bu yöntemi ilk kez deneyecek! Onur Tuna'nın nefes kesen dizisi Mahkum büyülüyor!

Nefes kesen hikayesiyle Fox TV'de izleyici ile buluşacak Mahkum'un afişleri yayınlandı. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı proje için kanal yeni bir yöntem denemeye hazırlanıyor.

Salı akşamları Fox TV'de yayınlanmaya başlayacak Mahkum ilk bölümüyle 14 Aralık akşamı ekrana gelecek. Projenin yayınlanan afişleri gösteriyor ki izleyiciyi nefes kesen bir hikaye bekliyor. Bu önemli proje için ise kanal yönetimi ilk kez yeni bir yöntem denemeye hazırlanıyor. Dizinin ilk iki bölümünün aynı hafta içerisinde yayınlanması planlanıyor.

MF yapımclığında ekrana gelmeye hazırlanan Mahkum'un yönetmenliğini Vokan Kocatürk yaparken senaryosunu Uğur Güneş yazıyor.

Mahkum dizisi oyuncu kadrosunda Melike İpek Yalova, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu gibi yıldız isimler yer alıyor. Daha önce bir afişi ve tanıtım videosu yayınlanan Mahkum'un Onur Tuna'lı yeni afişleri de basına sızdı.

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut bir sabah uyandığında kendini cezaevinde buluyor. Üstelik kendi eşi ve kızını öldürmekten yargılanıyor. Hapise girmeden önce baktığı son dava ise ülkenin önde gelen ailelerinden Yesari'lerindir. Barış Yesari'nin davasıbna bakan Fırat Bulut'un hikayesinin anlatılacağı Mahkum yeni dönemin en önemli projelerinden biri olmaya hazırlanıyır.

Muslera açıkladı! Uruguay'da bir devir kapandı Milli yelkencilerimiz 2024 Paris Olimpiyatları'na gidiyor! Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi mevkidaşı Faysal bin Ferhan ile görüştü
Sonraki Haber