Fox Tv bu kadar yeter diyerek o dizinin fişini çekti! İzleyici ayağa kalktı! Son Yaz'da sona doğru..

Fox Tv bugün son derece önemli bir karar alarak milyonlarca takipçisi olan dizinin fişini çekti. Geçtiğimiz sezona damga vuran ve başrollerinde Alperen Durmaz ile Ali Atay'ın oynadığı Son Yaz final yapıyor.

Son Yaz geçtiğimiz sezona damga vuran yapımların başında geliyordu. Sosyal medyada en fazla konuşulan ve etkileşim alan dizi, final yapacağı iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Yaz döneminde birçok oyuncusu ile vedalaşarakl kadroda yenilik yapan Son Yaz dizisine son olarak güzel oyuncu Birce Akalay dahil olmuştu.

Peki Son Yaz Final Mi Yapıyor?

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Birce Akalay'ın rol aldığı Son Yaz yeni sezonu ile oldukça büyük beklentiler yaratmıştı. Ancak dizinin geçtiğimiz yıla göre düşen performansı ve reytinglerde gösterdiği düşüş Fox tv kanal yönetiminin de dikkatini çekti.

Bu gelişmelerin ardından Son Yaz final yapacak iddiaları da gündeme geldi. Sosyal medyada takipçi sayısı bir hayli fazla olan dizinin final yapacağı iddiaları sonrası birçok paylaşım yapıldı.

Peki Son Yaz Ne Zaman Final Yapacak?

Savcı Selim'in karısı Canan Kara'yı oynayan Funda Eryiğit'in diziden ayrılması birçok hayranı üzmüş ve diziyi izlemeyi bırakmıştı. Yeni sezon hikayesi ile de ilgi çekmeyen Son Yaz dizisinin final yapacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre Fox TV, biraz önce dizi ekibine final kararını bildirdi. Alınan bilgilere göre Son Yaz'ın 26. bölümle birlikte ekranlara veda etmesi bekleniyor. Ancak Son Yaz hayranları aynı geçen sezon olduğu gibi kanalı mesaj yağmuruna tutmuş durumda. Son Yaz'ın final yapmaması gerektiğini vurgulayan izleyiciler, dizinin kısa süre içerisinde, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru yakaladığı başarıyı yakalayacağını düşünüyor.

SÜLEYMANCILAR FETÖ GİBİ TÜRKİYE İÇİN TEHDİT Mİ OLUŞTURUYOR? Galatasaray direkleri dövmede Avrupa'da zirveye oynuyor Göz göre göre insanlara yedireceklerdi!
Sonraki Haber