FOX Haber yalan haberlerine devam ediyor

Fox Haber Sunucusu Selçuk Tepeli tarafından gündeme getirilen "7 kardeşe 1 kırık telefon" dramının asılsız olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı aileye yardımın her ay yapıldığını söyleyerek, "Ailemize 2014 ve 2019 yıllarında toplam 2 bilgisayar verilmiştir. Aynı ailemize 2012 yılı itibarıyla ayni ve nakdi yardımlar yapılmaktadır" dedi.

Fox Haber Sunucusu Selçuk Tepeli'nin gündeme getirdiği "7 kardeşe 1 kırık telefon" haberi asılsız çıktı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Haberde bahsedilenin aksine aileye her ay ayni ve nakdi her türlü yardımlarda bulunulduğu ortaya çıktı.

İHTİYAÇLARI HER AY KARŞILANDI

Gelen bilgilere göre 2 bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinası, ev eşyası okul ve kırtasiye ihtiyaçlarının tamamı her ay karşılandı.

Hatta vatandaşın üzerine bir araç tebit edilmesine rağmen 7 çocuk düşünülerek yardımlar devam etmiş.

BAŞKAN YAZICI AÇIKLADI

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Ailemize 2014 ve 2019 yıllarında toplam 2 bilgisayar verilmiştir. Aynı ailemize; 2012 yılı itibarıyla her ay ayni ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Askıda Tablet kampanyamız, ihtiyacı olan herkes gibi kendilerine de açıktır." açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Tokat depremine ilişkin son durumu aktardı Fenerbahçe - Olympiakos | İlk 11'ler belli oldu Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı
Sonraki Haber