"Başakşehir perde arkasındaki güçlerce kollandı"

Başakşehir ile Trabzonspor arasında kıran kırana geçen şampiyonluk yarışı dün son buldu. Pandemi arası ile sekteye uğrayan uzun soluklu maratonda gülen taraf Başakşehir FK oldu. Başakşehir ilk şampiyonluğunu aldı ama tartışmalar bitmedi. Şampiyon kulübün zaferine "En şaibeli sezon" itirazı geldi

Son iki sezondur şampiyonluk mücadelesi veren ancak mutlu sona ulaşamayan Başakşehir nihayet Süper Lig 2019-2020 sezonunda ligin bitimine 1 hafta kala şampiyon oldu.

Ancak Başakşehir'in bu sezon Trabzonspor ile verdiği şampiyonluk mücadelesi sonucu ulaştığı zafere bazı itirazlar da yükseldi.

Fotomaç gazetesi bugün yayınladığı bir haberinde Başakşehir'in şampiyon olduğu 2019-2020 sezonunun tarihe "En şaibeli sezon" olarak geçtiğini savundu. Hatta daha da ileri giderek haberinde, "Başakşehir sezon boyunca perde arkasındaki güçlerce kollandı." ifadelerine yer verdi.

"BUZ GİBİ PENALTIYDI"

Fotomaç'ın "Süper Lig'in en şaibeli sezonu!" başlığını taşıyan haberinde şu ifadeler yer aldı;

"Başakşehir'in şampiyonluğa ulaştığı 2019-2020 sezonu tarihe "En şaibeli sezon" olarak geçti. Başakşehir sezon boyunca perde arkasındaki güçlerce kollandı. Hakemler kimi maçlarda adeta Başakşehir'in sahadaki 12'nci oyuncusu gibi hareket etti. Örneğin 26. haftadaki kritik Trabzon-Başakşehir maçında Nwakaeme'nin düşürüldüğü pozisyonda Trabzon'un buz gibi penaltısı verilmedi. 28. haftadaki A.Gücü-Başakşehir maçında ise başkent ekibinin attığı ikinci gol verilmeyerek Başakşehir'in önü iyice açılmış oldu."

Mevduatta stopaj detayı: Süre doluyor! Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj
Sonraki Haber