Finlandiya’da yaşayan SuperHaber izleyicisinden Türkiye'ye deprem yardımı!

Finlandiya'da yaşayan SuperHaber izleyicisi Sami Kırmızı, Türkiye'deki depremzedeler için topladığı uyku tulumlarını ulaştırmak üzere insani yardım aracıyla yola koyuldu.

Türkiye’nin 11 ilini etkileyen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık depremi sonrası binlerce insan hayatını kaybetti. Binlerce bina ise enkaz yığınına dönüşerek insanları evinden, yurdundan etti.

İllerimizi vuran depremin ardından dünyanın dört bir yanından pek çok ülke Türkiye'ye yardım gönderdi. Azerbaycan, İngiltere, İspanya, İsviçre, Polonya, Yunanistan, İtalya, Hollanda, Finlandiya gibi pek çok ülke afet sonrası Türkiye'yi yalnız bırakmadı.

FİNLANDİYA'DA YAŞAYAN SUPERHABER İZLEYİCİSİ DEPREM YARDIMI İÇİN TÜRKİYE'YE YOLA KOYULDU

Finlandiya'da yaşayan SuperHaber izleyicisi Sami Kırmızı Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzedeler için seferber oldu. Kahramanmaraş'ın kırsal kesimlerindeki depremzedeler için yola koyulan Kırmızı,  zorlu kış şartlarına uygun olarak üretilmiş çok sayıda yetişkin ve çocuk uyku tulumlarını bir araca yükleyerek afet bölgesinde yaşayanlara ulaştırmaya çalışıyor. 

Halkbank’tan HUBrica ile Girişimcilere Tam Destek Milli Eğitim Bakanlığı yayınladı! Binek otomobil ihracatı 2,5 milyar doları aştı
Sonraki Haber