Fındık köpek toprağa verildi...

Tokat'ta Kayacık Köyü okulunun maskotu olan ve önlüklü fotoğraflarıyla Türkiye'nin hayran olduğu Fındık köpek, geçtiğimiz günlerde gençlik hastalığına yenik düşmüştü. Fındık, köyünde toprağa verildi.

'Gençlik hastalığı' teşhisi konulan ve özel klinikte tedavi olan Fındık, 2 gün önce yaşamını yitirdi. Dün akşam saatlerinde Turhal Belediyesi'ne ait araç ile Fındık'ın cansız bedeni Turhal'a getirildi.

'Fındık', Turhal Belediyesi Hayvan Barınağı bahçesinde hazırlanan mezara gömüldü. Fındık defnedilirken Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu öğretmeni Mustafa Önlen ve Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Nihal Erkoç da hazır bulundu.

 Fındık'ın beze sarılı cansız bedenini Nihal Erkoç mezarına kadar kucağında taşıdı. Fındık'ın isminin, ölüm tarihinin ve fotoğrafının bulunduğu mezar taşı da başucuna konuldu. Okulda giydiği önlüğü ise mezarının üzerine bırakıldı.

Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Nihal Erkoç, Fındık'ın ölümünden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Siyonistlerin tehdit ettiği Ergin Ataman'dan maç sonu şok çıkış Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar yeni güne nasıl başladı?
Sonraki Haber