FIFA kararını verdi! Fenerbahçe 750 bin euro ödeyecek...

Ferdi Kadıoğlu'nun eski kulübü NEC, Fenerbahçe'den ödeme beklediklerine ilişkin yeni bir açıklamada bulunurken FIFA'nın karar verdiğini ve 10 aydır bekledikleri ödeme sorununun yakında çözüleceğini belirtti.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu Hollanda'nın NEC kulübünden 1.4 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. NEC kulübünün idari direktörü Wilco van Schaik, Fenerbahçe'nin oyuncunun bonservisinden kalan 750 bin euroluk kısmı halen ödemediğini belirtmişti.

NEC İdari Direktörü van Schaik, yeni bir açıklama daha yaparken ödenmeyen transfer ücretine ilişkin sorunun yakın zamanda çözülecek gibi göründüğünü belirtti.

2018'in yaz aylarında Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi'nin bonservisine ilişkin yeni açıklamasında van Schaik, "10 aydır ödeme bekliyoruz ve bu artık kabul edilemez. Ancak FIFA şimdi kararını verdi ve Fenerbahçe'den de henüz bir itiraz gelmedi. Nihayet nisan ayının ortasında ödemenin gerçekleşmesini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ödemenin yapılmamış olmasının kendilerinde yarattığı ekonomik sorunlara ilişkin yeniden değerlendirmelerde bulunan Wilco van Schaik, "Bu miktarın ödenmemesi finansal olarak bizi çok zorladı, rahatsız etti. Üstüne bir de corona krizi... Şu an kaynak için beklediğimiz tek şey Fenerbahçe'den gelecek para" dedi.

İstanbul'da Gazze diplomasisi: Çatışmanın bölgeye yayılma riski var Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı!
Sonraki Haber