Fiat’tan Sıfır Araba Almak İsteyenleri Sevindirecek Haber! Kampanya Müjdesi Verildi!

Fiat, sıfır araba almak isteyen kişiler için yeni kampanyasını duyurdu. Yeni araba alacak olan kişileri sevindirecek haber Fiat’tan geldi. İşte kampanyaya ait detaylar…

Fiat, sıfır araba almak isteyen kişiler için yeni kampanyasını duyurdu. Yeni araba alacak olan kişileri sevindirecek haber Fiat’tan geldi. İşte kampanyaya ait detaylar…

Fiat, Online için yeni bir kampanya düzenledi. Bu kampanyaya ait detayları yayınlayan marka, yeni araç alacak olan kişilere müjdeyi verdi. Çeşitli modellerde metalik renk hediyesi sunulacak. Fiat markasına ait olan 500 ve Panda modellerinde internet satışına özel olarak metalik renk hediye edilecek. Yeni kampanya ile birlikte sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler Fiat’ın belirtilen araç modellerinde avantajlı hediyeden yararlanma hakkına sahip olacak.

Fiat Kampanyası Hangi Araç Modellerinde Geçerli?

Fiat tarafından sunulan sıfır araç kampanyası çeşitli modellerde geçerlidir. Kampanya duyurusunda belirtilen araçları alan kişiler, bu kampanyadan yararlanma hakkına sahip olacaklar. Kampanyanın geçerli olduğu araçlardan bir tanesi Fiat 500 modelidir.

Bu aracı online olarak satın alacak kişiler metalik rengi hediye olarak alabilecekler. Kampanyanın geçerli olduğu diğer araç modeli ise Fiat Panda olarak açıklandı. İnternet üzerinden Fiat Panda model araç alacak olanlar, metalik renk hediye fırsatından yararlanabilecekler.

Fiat Metalik Renk Kampanyası Detayları

Fiat markası tarafından sunulan kampanya kapsamında sıfır araç alçak olanlara metalik renk hediye ediliyor. Fiat 500 ve Fiat Panda araç satın alacak kişiler kampanyadan yararlanma hakkına sahip olacaklar. Aynı zamanda bu hediye fırsatı sadece Fiat Online üzerinden yapılacak olan alımlarda geçerlidir. 2021 model Fiat 500 alacak olan kişiler için 4.000 TL değerinde metalik renk hediyesi sunulacak. 2021 model Panda araçlarda ise 1.500 TL değerinden metalik renk hediyesi mevcuttur. Bu kampanyadan yararlanmak için son tarih ise 01.09.2021 olarak belirlenmiştir.

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Başkentte kuvvetli lodosa dikkat!
Sonraki Haber