Fiat EGEA Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki! Araç Almak İsteyenler Kuyruk Oluşturacak! Büyük Fırsatı Kaçırmayın

2021 yılına ait sıfır araçların faiz oranlarında bir düşüş meydana geldi. Fiat Egea araçlarda geçerli olan bu kampanya birçok kişinin yüzünü güldürdü. Özellikle de sıfır araçlarda faiz oranlarının düşürülmesi kampanya olarak büyük ses getirdi.

2021 yılına ait sıfır araçların faiz oranlarında bir düşüş meydana geldi. Fiat Egea araçlarda geçerli olan bu kampanya birçok kişinin yüzünü güldürdü. Özellikle de sıfır araçlarda faiz oranlarının düşürülmesi kampanya olarak büyük ses getirdi.

Yeni araç almak isteyen kişiler için oldukça faydalı bir kampanya oldu. Üstelik yapılan açıklama da Fiat Egea araçlar için 12 ay geçerli olan faiz kampanyasının %0,99 oranında olacağı açıklaması yerine getirildi.

50.000 lira gibi bir ücret için geçerli olacak faiz oranı %0,99 ve 12 ay geçerli olacak. Yapılan bu açıklama özellikle de araba sahibi olma düşüncesine sahip olan kişileri sevindiren bir Fiat kampanyası oldu. Bu durum sonucunda araba almayı düşünen kişiler Fiat Egea araçlara karşı bir yönelme gerçekleştirdi. 

Fiat Kampanya Açıklaması Resmi Siteden Yapıldı

Araç sahibi olmayı düşünen kişileri sevindiren bu açıklama resmi site üzerinden yapıldı. Resmi site üzerinden açıklama yapan Fiat aynı zaman da kampanyalarını da duyurdu. Sıfır araç almayı düşünen kişiler için yapılan bu kampanya 01.09.2021 yılına kadar geçerli olacak.

Bu nedenle sıfır araç almayı düşünen kişilerin ellerini çabuk tutmalarında fayda var. Aksi halde kampanya ne yazık ki sona ermiş olacak. Ancak yapılan açıklama da dikkat edilmesi gereken bir konu da yer almaktadır. Kişilerin bu kampanyadan faydalanabilmeleri için marka kaskosu yaptırmaları gerekir. Aksi halde bu kampanyadan faydalanma gibi bir durumları söz konusu olamaz.

Fiat Kampanyasından Yararlanma Şartları

Fiat kampanyasından yararlanmak için anlaşmalı sigorta şirketlerinden kasko poliçelerinin yapılması gerekiyor. Yapılan bu kampanyanın 03.08.2021 yılında başlayacağı ve 01.09.2021 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Ancak kampanya koşullarının değiştirilme hakkının saklı olduğu da unutulmamalıdır. Bunun yanı sıra kredinin nasıl tahsis edileceği de müşterinin hususi olarak veya ticari olarak kullanıma göre değişiklik gösterebilir. 

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar
Sonraki Haber