FETÖ'de taciz ve tecavüz skandalı: Örgütün sözde yönetimi sessiz kalıyor

FETÖ'deki taciz ve tecavüz skandalıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, ortaya çıkan skandala örgütün sözde yönetiminin sessiz kaldığını belirterek, "Oysa, Sargın’ın örgüt üyesi N.K. ile baskı ve tehdit ile ilişkiye girmesi eldeki kayıtlarla sabit" dedi.

FETÖ'de ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandalı büyüyor. Kamuoyuna yansıyan olayların, örgüt içinde yaşananlardan çok daha fazla olduğu ortaya çıktı. Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, örgütün sözde yönetiminin duruma sessiz kaldığını belirterek, FETÖ'nün mahrem imamlarından Süleyman Sargın'ın kendisinden 23 yaş küçük kadına yönelik tacizinin kayıtlarla sabit olduğuna dikkat çekti.

Nedim Şener'in "FETÖ’de lağım patladı" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Örgüt yönetimi ise olan bitene sessiz kalıyor. Son olayda şaşırtıcı olan, Süleyman Sargın’a örgütün sosyal medya hesaplarında sahip çıkılması oldu.

FETÖ’cü mahrem imam Sargın, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, N.K. ile ilişkisini, Bosna’ya gidişini doğrularken, bunun evlenme amaçlı olduğunu iddia etti.

Oysa, Sargın’ın örgüt üyesi N.K. ile baskı ve tehdit ile ilişkiye girmesi eldeki kayıtlarla sabit.

15 Temmuz sonrası örgütün yöneticilerinin yurtdışına kaçması, yurtiçindeki örgüt yönetici ve üyeleri üzerindeki kontrolün zayıflaması hem parasal konularda hem de örgüt üyesi kadınlara yönelik istismarlarda önemli rol oynadı."

FETÖ ELEBAŞININ DOKTORU 7 KADINA TECAVÜZ ETTİ

"FETÖ içinde kadınlara yönelik taciz ve tecavüz konusundaki iddialar FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya’daki çiftliğe kadar uzanıyor.

FETÖ yöneticilerinden İsmail Büyükçelebi’nin yardımıyla Amerika’ya kaçan, ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Haldun Çetinkaya’nın, “Hipnoz yardımıyla ağrıları gideriyorum” diyerek örgüt üyesi yedi kadına tecavüz ettiği, 30 kadına da muayene sırasında tacizde bulunduğu biliniyor. Olayın ortaya çıkmasından sonra başta İsmail Büyükçelebi olmak üzere örgüt yöneticileri Haldun Çetinkaya’ya referans olmadıklarını ilan ettiler."

KHK’LI TOKMAK KHK’LI KADINLARDAN HAREM KURDU

"Dumlupınar Üniversitesi’nin Simav Teknik Eğitim Fakültesi’nden makine öğretmeni olarak mezun olan Tokmak, 15 Temmuz sonrası KHK ile ihraç edildi. Sivas Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada FETÖ üyeliğinden hakkında soruşturma açıldı. Mustafa Dal isimli örgüt üyesi ifadesinde Tokmak’ın, “MEB imamı” olduğunu söyledi."

FETÖ ELEBAŞININ SAĞ KOLUNUN İLİŞKİSİ

"Örgüt üyeleri arasında en çok tartışılan konulardan birisi de, FETÖ elebaşı Gülen’e en yakın isim olan Mustafa Özcan ile ilgili iddialar. FETÖ elebaşının ölümü sonrası yönetimi ele geçirmeye çalışan grupların içinde en güçlüsü olan ve örgütün parasının büyük bölümünü elinde tutan Özcan’ın, bir örgüt üyesi kadınla imam nikâhı kıydığı bizzat örgüte yakın sosyal medya hesaplarından “Mustafa Özcan ve saz ekibi, o şimdi evlendi keyif yapıyor, çocuklar çürüyor” diyerek duyuruldu."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk dünyası çocuklarıyla buluştu Şaban Sevinç kimdir? Şaban Sevinç kaç yaşında, nereli? Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Sonraki Haber