FETÖ'cü Ulaşlı'nın avukatı da soruşturmaya uğradı

Son günlerde FETÖ'nün ortaya sürdüğü ve “Koronavirüsün çaresini bulacak mucize adam” gibi tanıtılan Mustafa Ulaşlı'nın avukatının bir dönem CHP Nizip belediye başkanlığı için ismi geçen FETÖ'cülerin avukatlığını yapan Önder Alkurt olduğu ortaya çıktı.

Alkurt FETÖ üyeliğinden yargılanan müvekkillerinden cezaevindeki eşine akrostişli şiir verdiği iddiasıyla soruşturmaya uğradı.

İLGİNÇ İLİŞKİLER

FETÖ'nün koronavirüsü fırsat bilip harekete geçtiği bir dönemde adı sıkça duyulan Mustafa Ulaşlı'nın avukatının ilginç ilişkileri ortaya çıktı. 2014 yılında CHP'nin Nizip Belediye başkan adayı olan Önder Alkur't FETÖ"cülerin avukatlığını yaptı. Alkurt FETÖ borsası kirliliğini yayan ve Kılıçdaroğlu'na dosya götüren isim olarak da biliniyor. 

AKROSTİŞLİ MEKTUP

Alkurt, 2017 yılının Ağustos ayında Gaziantep'te ‘FETÖ üyeliği’ suçundan tutuklu kadına eşi tarafından gönderilen akrostişli şiiri verdiği gerekçesiyle soruşturmaya uğradı. Şiirin yazılı olduğu not kâğıdı ‘şifre içerip içermediği hususunun tespiti’ incelendi.

GARDİYANLAR EL KOYDU

8 Mayıs'ta Edirne'de E tipi cezaevinde gerçekleyen görüşmede Alkurt'un müvekkilinin eşine verdiği şiirde “GÖNLÜMÜ / ALMAKSA / MURADIN / ZATEN / ELLERİNDE” yazıyordu. Kağıda el konuldu ve tutanak hazırlanıp soruşturma başlattıldı.


Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem! Aydın'da çok sayıda öğrenci hastanelik oldu! Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı!
Sonraki Haber