FETÖ'cü Emre uslu durmuyor: Nedim Şener'e yeni kumpas!

FETÖ'nün Ergenekon kumpası mağdurlarından olan SuperHaber programcısı Nedim Şener, terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya devam ettikçe yeni saldırıların da hedefi oluyor. Twitter'ın son dönemde attığı siyasi adımlardan cesaret bulan FETÖ'cüler bu kez de sosyal medya üzerinden saldırıya geçti. Ancak, girişimleri yine başarısızlıkla sonuçlandı.

Firari Emre Uslu'nun başını çektiği bir grup FETÖ'cü, sosyal medya üzerinden gazeteci Nedim Şener'e saldırı düzenledi.

Yaptığı haberlerin yanında katıldığı programlarda da FETÖ'cülerin gerçek yüzünü Türkiye'ye anlatan Nedim Şener'i Twitter'a şikayet eden FETÖ'cüler, aldıkları cevapla bayram etti.

'NEYDİ O ESKİ KUMPASLAR...'

FETÖ'nün Ergenekon kumpası mağdurlarından olan ve suçsuz yere hapis yatan Nedim Şener, FETÖ'cü Uslu'nun sevinç tweetini paylaşarak "Buna da şükür; neydi o eski kumpaslar, sahte dökümanlar, yalanlar, iftiralar, operasyonlar. Şimdi yapsalar yapsalar hesabı kapattırırlar" dedi.

HESAP KAPANMAYINCA ŞAŞKINA DÖNDÜLER

Hesabın kapanmaması karşısında şaşkına dönen FETÖ'cüler Uslu'nun tweetinin altında "Şu an normal görünüyor sayfası. Bildirim bana da gelmiş" mesajları gönderdi.

FETÖ'CÜ BİRSEN ATAYÜN DE ŞİKAYET EDENLER ARASINDA

FETÖ'cü Birsen Atayün'ün de şikayet ettiği Şener, "Oooo bakın kimler şikayet etmiş, eskiden olsa ne güzel kumpas kurardınız, yalanla iftira ile tutuklardınız, şimdi Twitter’dan şikayetine bildirim alınca sevinir olmuşsunuz, ne diyeyim; büyüksün Allah’ım" mesajını paylaştı.

'TELİF' GEREKÇESİYLE KİLİTLENDİ

Sonraki paylaşımında Twitter hesabının dün 'telif' gerekçe gösterilerek kilitlendiğini hatırlatan Nedim Şener, bugün de FETÖ'cülerin saldırısına bağlı 'ihlal' gerekçesi ile bir engelleme, kısıtlama ya da kapatma yapılabileceğini ifade etti.

Bunu beklediğini belirten Şener, "Yapmazlarsa burada, yaparlarsa da başka bir şekilde görüşürüz" dedi.

Şener, konuya ilişkin son paylaşımında ise FETÖ'cu Uslu'ya meydan okuyarak şu ifadeleri kullandı:

"Ha gayret FETÖ’cü Emrullah, bakalım kapattırabilecek misiniz? Twitter duy şu FETÖ’cüleri, Gör FETÖ’cülerin organize olduklarını. Ne hallere düştün be Emre Uslu eskiden ne kumpaslar kurar, yalan söyler, iftira atardın. Şimdi Twitter‘dan medet umacak hale gelmişsin"

Galatasaray'a para yağacak! Tamı tamına 75 milyon euroluk gelir İsrail'e bir darbe de oradan geldi Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı
Sonraki Haber