FETÖ mesajları ifşa olmuştu! Erdal Özkaya savcılıkta ifade veriyor

ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları devam ederken cuma günü canlı yayınlanan bölümde Erdal Özkaya’nın FETÖ mesajları ifşa olmuştu. Müge Anlı, kayıp Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya'nın kendisi dahil bir kaç isimin FETÖ den şikayet edeceğini öğrenmiş şok olmuştu. Anlı ve ekibi Özkaya hakkında şikayetçi oldu. İşte 3 kişinin yaşamını yitirdiği esrarengiz yangın ile ilgili yaşanan son gelişmeler…

22 Nisan 2019’da Sinop’ta bir evde çıkan yangında kaybolan 3 kişinin ne cesetlerine nede kemik parçalarına ulaşılabildi. Nurten Özkaya’nın ailesinin yardım için başvurduğu “Müge Anlı ile Tatlı ve Sert” programının bugünkü bölümünde esrarengiz yangınla ilgili sır perdesi aralanmaya devam ediyor.

Esrarengiz yangın sonrası kayıp olan 3 kişi arama çalışmaları devam ederken geçtiğimiz cuma günkü programda, kayıp Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya'nın Anlı dahil bir kaç isimin FETÖ den şikayet edeceğini öğrenmesi damga vurmuştu.

Anlı programda Özkaya hakkında şikayetçi olacağını açıklamıştı. Programın bugünkü bölümünde Anlı ve ekibinin şikayeti sonrası Erdal Özkaya’nın Türkali Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ifade verdi. Öte yandan Erdal Özkaya’nın kayınvalidesinin evinde olay yeri inceleme ekipleri arama çalışması yaptı. Ekipler olaya ilişkin ipuçları bulmak için 1,5 saat süren bir çalışma yaptı.

MESAJLARI İFŞA OLUNCA, ANLI ÇILGINA DÖNMÜŞTÜ

Esrarengiz yangın sonrası kayıp olan 3 kişi arama çalışmaları devam ederken geçtiğimiz cuma günü Müge Anlı canlı yayında FETÖ şikayeti damga vurmuştu. Müge Anlı, kayıp Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya'nın kendisi dahil bir kaç isimin FETÖ den şikayet edeceğini öğrendi canlı yayında çılgına dönmüştü. Anlı Erdal Özkaya'nın mesajlarını tek tek ifşa etmişti.  Sinop yangınındaki 3 kişiye ne olduğunu araştıran Müge Anlı, Erdal Özkaya'nın skandal mesajlarına ulaştı.

“SEN ÇOK TEHLİKELİ BİR ADAMSIN”

Anlı canlı yayında gelen mesajı okumuştu: "Erdal yeğeniyle görüşüyor. Yeğeniyle watsaptan mesajlaşıyor. Bunların ekran fotoğrafı geldi. Erdal şöyle demiş 18 Haziranda gelen mesajlarda Erdal canlı yayında bu mesajları attığını itiraf etti. Müge Anlı bu olay sonrası çılgına döndü ve şunları söyledi;" Erdal sen çok tehlikeli bir adamsın. Çok tehlikelisin yani. Bir insana bir terör örgütüne mensup diye şikayet edin demek büyük bir suç. Sen bunları attıysan ben ve ekibim sana artık yasal işlem başlatacağız. Aynı şekilde o Teymen'in ve Uzman Çavuşun da aynı şekilde yapacağına eminim.” diye konuşmuştu.

“KAÇ YILDIR PROGRAM YAPIYORUM, BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Anlı, “Herkesi şikayet ediyorsunuz siz ve o küçük aklınızla sanıyorsunuz ki biri hemen şikayet ettiği zaman hemen bu devlet araştırma soruşturma yapmadan alacak bizi götürecek. Oradaki uzmanda tutuklanacak Teymen'de tutuklanacak hepimiz tutuklanacak sizde tutuklanmayacak serbest kalacaksınız. Ne ala memlekete bu nasıl bir akıl tutulması. Sana yazıklar olsun. Senin için burada uğraştık Arif Hoca senin tedavin için çalıştı çabaladı. Gerçekten yazıkları olsun. Ben bu kadar yıldır burada program yapıyorum hiç böyle bir şey görmedim. Ne katilinden gördüm nede başka birinden. Çok tehlikelisin çok tehlikelisin...Elim ayağım titriyor ya bende sana üzülüyorum ya bana da yazıklar olsun. Beden Arif hocadan tedavin için yardım istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

“KUSURSUZ CİNAYET OLMAZIN KANITI”

Müge Anlı aynı kişi gönderdiği diğer cinayet ile ilgili mesajı da canlı yayında açıkladı.  Anlı mesajda yazılanları okudu ve şunları söyledi "Nurten'in telefon mevzusu vardı. Erdal Özkaya hattı geç çıkardım dedi ama yangından sonra 3 ve 7 okutmaları yapılırken Nurten Özkaya'nın telefonu ellerindeydi. Kusursuz hiç bir cinayet olmazın kanıtıdır" açıklamasını yapmıştı.

OLAYIN ÖZETİ

Sinop'un Türkeli ilçesinde içinde 3 kişinin olduğu ev yandı. Evde 1.5 aylık hamile olan 28 yaşındaki Nurten Özkaya, 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya ile eşinin anneannesi 105 yaşındaki Hanife Özcan vardı. Adli tıp raporu ortaya çıkardı ki bu 3 kişi yangın sırasında evde değildi. Esrarengiz yangın olayı Müge Anlı'ya taşınınca Türkeli ilçesindeki akıllara zarar olaylar ortaya döküldü. İddialara arasında Nurten Özkaya'nın bir yasak aşk kurbanı olduğu ya da muhtar adaylarının kavgasına kurban gittiği iddiaları var. Herkesin birbiri ile akraba olduğu olayda, atılan iddialar da kafa karıştırıyor. Muhtar adayının biri mafya tutmakla itham edilirken, bir diğeri hakkında da Nurten ile gereğinden fazla samimi olduğu iddiaları var.

Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya hakkında da şüphe uyandıran durumlar var. Eşinin 1.5 aylık hamile olduğunu aylarca saklayan Erdal, karısına şiddet uygulamakla da itham edildi. Erdal Özkaya'nın yangından 9 dakika önce karısıyla konuştuğunu söylemesi de olayda kafa karışıklığı yarattı. 2019 yılında meydana gelen yangın sonrasında Nurten ile oğlu ve anneannesinden bir haber alınamadı. 3 kişinin öldürüldükten sonra cesetlerinin evden çıkarıldığı ve binanın da delilleri yok etmek için ateşe verildiği düşünülüyor.

Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!