FETÖ imamı itiraf etti: İşte Muhsin Yazıcıoğlu suikastının perde arkası!

İki usta isim, Hürriyet yazarı-SuperHaber programcısı Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, 25 Mart 2009 tarihinde bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türkiye’yi sarsan ölümünü konuştu.

ESKİ FETÖ İMAMI, YAZICIOĞLU SUİKASTINI İTİRAF ETTİ

Eski FETÖ imamının itirafları sonrasında olayın bir suikast olduğunun kesinleştiğini söyleyen SuperHaber programcısı Nedim Şener, ''FETÖ elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın üzerinin örtülmesini talep ettiği ortaya çıktı'' diye konuştu. 

METE YARAR: ANORMAL BELGELERE ULAŞTIM 

Yazıcıoğlu’nun vefatı sonrası olay yerine giden ve bir belgesel çekerek tanıklarla görüşen Mete Yarar ise, helikopterin düştüğü alanı adım adım gezdiğini belirterek, “Anormal belgeler buldum. Örneğin kaza sonrası kan örnekleri alınıyor ama bunlar tahlil edilmiyor. Sonrasında imha edilmek üzereyken bulunuyor” dedi. 

Muhsin Yazıcıoğlu suikastına dair yeni bulgular ve FETÖ imamının itiraflarının konuşulduğu, Mete Yarar ve Nedim Şener ile ‘Memleket Aşkına’nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde beklentilerin altında büyüdü Yapay zekada maliyet düşmezse geri zeka olacak Hyalüronik Asit nedir? Niçin kullanılır?
Sonraki Haber