'FETÖ ile sevişen adam' tutuklandı!

' FETÖ ile sevişen adam' olarak tanınan üst düzey FETÖ'cü Yusuf Bekmezci ve örgütün Karşıyaka eyalet imamı Akif Sarı, tutuklandı.

Pazartesi günü yapılan operasyonla terör örgütü FETÖ/PDY’ye büyük darbe vuruldu. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen’e en yakın isimlerden olan ve canlı kurye görevi yaptığı belirlenen Yusuf Bekmezci, örgütün sözde Karşıyaka eyalet imamı olan Akif Sarı ve yine örgütün önemli isimlerinden olduğu değerlendirilen Mehmet Fatih Arslan hücre evinde yakalandı.

Karşıyaka'da 2 milyon TL değerindeki lüks bir sitedeki dairede 11 cep telefonu, 41 bin 446 Amerikan doları ve 66 bin 625 TL para ile yakalanan zanlıların telefonlar ve hatlar üzerinden ABD ile görüşmeler yaptığı tespit edildi. Emniyette verdiği ifadede “Gülen'i severim. Ona terörist diyemem" diyen Bekmezci'nin aynı evde yakalandıkları Akif Sarı'yı ise tanımadığını belirterek, Sarı'nın o akşam misafirliğe geldiğini söylediği belirtildi. 4 günlük gözaltı süreleri bugün tamamlanan Yusuf Bekmezci ve Akif Sarı adliyeye sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından Bekmezci, tutuklandı. 

Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan örgütün üst düzey yöneticilerinden Mehmet Fatih Arslan'ın ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Güncel akaryakıt fiyatları! 18 Nisan 2024 benzin ne kadar? Bugün kimin maçı var? 18 Nisan 2024 maç programı! Emniyet duyurdu! 'Huzur İstanbul' denetiminde 466 kişi yakalandı...
Sonraki Haber