FETÖ elebaşı Gülen'in hastalığıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı: Doktorlar uyutmaya karar verdi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in hastalığının ilerlediği öğrenilmişti. Gülen'in sağlık durumunun ciddi şekilde kötüleştiği ve doktorların, FETÖ elebaşının 48 saat boyunca uyutulmasına karar verdikleri belirtiliyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumuna gelen son bilgilere göre, şeker komasına giren FETÖ elebaşı sabah namazından sonra komaya girdi. Doktorların, Gülen'i önce 24 saat sonrasında ise 48 saat boyunca uyutmaya karar verdiği belirtiliyor.

Öte yandan yakın çevresindeki mollaların ağlayarak dizlerine vurduğu öğrenildi. Ayrıca Gülen'in yanında kampta kalanların değerli eşyaları yağmalamaya başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

AYLARDIR SES VE GÖRÜNTÜ YOK

Fethullah Gülen’in son görüntüsü FETÖ hesaplarından 3 Mayıs 2022 tarihinde yayınlamıştı. Bu videoda Gülen’in konuşmadığı ve sadece dua ettiği görülüyordu.

Gülen’in son ses kaydı ise 23 Mayıs 2022’de paylaşılmıştı.

3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren Gülen’den yeni ses kaydı ya da video paylaşılmaması dikkat çekmişti.

HASTALIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI

FETÖ elebaşı Gülen, 1 Mart 2022’de ise ilk kez hastalığını açıklamıştı. Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti.

PKK/KCK AVRUPALI GENÇLERDEN ÖRGÜTE ADAM DEVŞİRİYOR BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Acun Ilıcalı bu işi sevdi! Bir kulüp daha satın alıyor
Sonraki Haber