FETÖ elebaşı Gülen Yunan tezlerini savundu, Türk halkına hakaret etti

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunan televizyonuna konuştu. Yunan tezlerini savunan Gülen Türk halkına hakaret etti. Gülen, "Türk halkı sarhoş gibi davranıyor. Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor. Yunanistan, her zaman dünya kültürlerinin gelişimin sütunu olmuştur" dedi.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Yunan televizyonu Alpha Tv’ye röportaj verdi, Türk halkına hakaret etti.

Alpha TV muhabiri Michalis Arabatzoglou, FETÖ’nün Pensilvanya’daki inine gitti, örgütün elebaşı Fethullah Gülen ile görüştü.

Fethullah Gülen, Türkiye’ye ve Türk halkına hakaret etti, Ege’deki krizde Yunan tezlerini savunarak şu ifadeleri kullandı:

"Türk halkı sarhoş gibi davranıyor. Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor. Yunanistan, her zaman dünya kültürlerinin gelişimin sütunu olmuştur."

Fethullah Gülen, Avrupa Birliği tarafından sığınmacıları “geri itme” yöntemi ile ölüme terk ettiği ispatlanan Yunanistan hakkında “birçok insana kucak açan küçük bir ülke” ifadelerini kullandı

FETÖ elebaşı Gülen, “Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes bunun farkına varmalı.Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için yoğun şekilde çalışıyor" dedi.

Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı İstanbul Fikirtepe’de iki metrobüs çarpıştı Türkiye'den ilk açıklama geldi: Kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski var
Sonraki Haber