Fenerbahçe'den heyecanlandıran paylaşım

Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya hesabından taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Sarı lacivertlilerin paylaşımı 6 Ağustos tarihi ve bomba ile alev emojisinden oluşuyordu. Taraftar ise gece 00.00'dan itibaren kulübün yapacağı açıklamayı beklemeye başladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü harcama limitine itirazlarını sürdürürken dün akşam saatlerinde Erol Bulut ile Teknik Direktör olarak 2 yıllık anlaşma yaptığını duyurmuştu. 

Transferde adı geçen Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile ilgili de medya mensuplarından anlaşma tamam bilgileri gelmeye başladı.

Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllık anlaşıldığı, Gökhan Gönül ile de 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmanın tamam olduğu iddiaları vardı.

Emre Belezoğlu'nun Caner Erkin'i de gelmeye ikna ettiği gelen bilgiler arasındaydı. 

Tüm bu iddialar harcama limiti nedeniyle yayıncı kuruluş aleyhinde kampanya başlatan taraftarlar arasında kulüpten yapılacak açıklamalara yönelik meraklı bir bekleyiş doğurdu. 

İşte o mesajlardan ilki dün gece saatlerinde kulüpten geldi. 

Fenerbahçe Spok Kulübü'nün sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yapıldı. 

Bu açıklama sarı lacivertli taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. 

Transfer piyasasını alev alev yakacak, bomba transfer beklentisini artıran mesajdaki 6 Ağustos'a girilmesi ile birlikte de heyecan daha da arttı. 

Sarı lacivertliler yapılacak açıklama ve transfere ilişkin çeşitli tahminlerde bulunmaya başlandı. 

On binlerce retweet ve yorum, yüz binden fazla beğeni alan paylaşıma ilişkin haber yayına hazırlandığında kulüp tarafından net bir bilgi verilmiş değil.

Ancak taraftarların bu konudaki tahminleri şöyle:

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Gece vakti korkutan deprem! Özel'den Kılıçdaroğlu'na manidar cevap: Herkesle müzakere ederim!
Sonraki Haber