Fenerbahçe Youtube'da ücretli abonelik sistemine geçti

Fenerbahçe Spor Kulübü, Youtube kanalında ücretli abonelik sistemine geçildiği duyurdu.

This browser does not support the video element.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sosyal medya adresinden Türkiye’de Spor Kulüpleri arasında bir ilk! Hemen sen de Fenerbahçe YouTube'a KATIL, sana özel içerikleri kaçırma!” başlıklarıyla yapılan açıklamada abonelik ücretleri de açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre; Sarı Lacivertli taraftarlar Aylık 5 TL'ye Beyaz Paket, Aylık 15 TL'ye Sarı Paket, Aylık 25 TL'ye Lacivert Pakete sahip olabilicekler.

Sarı lacivertli kulüp, YouTube’da 1 milyon aboneye ulaşan ilk Türk takımı olmuştu. Son yıllarda sosyal medyanın öneminin artmasıyla birlikte bütün kulüplerin YouTube ve Twitter gibi ortamlardaki etkinliğini arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenlemişti. Başkan Ali Koç’un göreve gelmesinin ardından sosyal medya etkinliğini arttıran ve bir çok proje üreten sarı lacivertliler, #FenerbahçeYoutubeda1Milyon etiketiyle Twitter’da kampanya başlatmıştı. Kısa süre içerisinde 1 milyon aboneye ulaşan sarı lacivertliler Twitter’dan kutlama mesajı yayınlamıştı.

Fenerbahçe'nin YouTube kanalında şuan da 1.4 milyon abonesi bulunuyor. 

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı! TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi TARAFTARA SORDUK: FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ MİYDİ?