Fenerbahçe Filip Novak'ı transfer etti!

Trabzonspor'un başarılı sol beki Filip Novak bordo mavili takıma veda etti. Novak Trabzonspor'dan ayrılışını, "Son maça kadar takımım için mücadele ettim, her şey için teşekkürler." sözleri ile duyurdu. Bu açıklamadan yaklaşık yarım saat sonra Fenerbahçe Çek oyuncu ile 3 yıllık anlaşma yapıldığını duyurdu.

Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'i ikinci tamamlamasında hem attığı goller, hem de asistleri ile katkı veren Filip Novak takımına veda etti.

Sosyal medya hesabından ayrılığı duyuran Novak, "Son maça kadar takımım için mücadele ettim. Ama hayat zorluklardan ibaret ve ben yeni bir macerayı kabul ettim. Umarım anlayışla karşılarsınız. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Novak'ın, bugün Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferlerini açıklayan Fenerbahçe ile anlaştığı belirtiliyordu. 

Beklenen açıklama ise saat 19.07'de geldi. Fenerbahçe'den Novak'ın transferine ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Çek savunma oyuncusu Filip Novak, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçemize bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ailemize katılan Filip Novak’a Çubuklu formamıza hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisiyle birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber