Fenerbahçe Beko'da İlker Üçer'in koronavirüs testi pozitif çıktı

Fenerbahçe Beko İletişim ve Medya Sorumlusu İlker Üçer, koronavirüs testinin pozitif çıktığını paylaştı.

Fenerbahçe Beko Medya Sorumlusu İlker Üçer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

ÜÇER'İN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Bu, elbette iyi bir haber değil. Ancak şu an tatk ve koku alamama ve çok hafif öksürük dışında (o da bugün neredeyse sıfırlandı) herhangi bir sorunum yok. Halsizlik, baş ağrısı ve mide bulandısı bende oluşan belirtilerdi.

İki ya da üç gün beni yokaldılar, sonra vedalaştık. Ateşim hiç yükselmedi. Yoğun öksürük, boğaz ağrısı ya da solunum sıkıntısı hiç yaşamadım. Halihazırda ciddi bir süreyi geride bıraktım ve umarım sonuna dek bu şekilde atlatabilirim. Özetle; okduumuz ya da izlediğimiz endişe verici birçok semptom benim sürecimde oluşmadı. Elbette bu söylediklerimden hastalığı önemsemeyin ya da hafife alın mesajı çıkmasın lütfen.

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma!
Sonraki Haber