Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda? FB Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta başlıyor?

Euroleague'da nefes kesecek maç bu akşam oynanacak. Fenerbahçe Anadolu Efes maçı basketbolseverleri ekran başına kilitleyecek. THY Avrupa Ligi'nin 26. haftasın son 10 maçını galibiyetle bitirmiş Fenerbahçe evinde Anadolu Efes'i ağırlıyor. Peki, FB Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda sorusu, bu akşan THY Avrupa Ligi'nde oynanacak maçlar öncesi basketbolseverlerin merakla araştırdığı bir konu oldu. Peki, FB Beko Anadolu Efes maçı saat kaçta başlıyor?

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonlarından biri olan THY Avrupa Ligi'nde 26. hafta maçında Fenerbahçe Anaoldu Efes karşı karşıya geliyor. Son 10 maçın galibi Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Karşılaşmaya dair görüşlerini aktaran Igor Kokoskov, "THY Avrupa Ligi'nde en iyi basketbolu oynayan ekiplerden biriyle karşılaşacağız. Anadolu Efes, uzun süredir birlikte oynayan ve oyun planlarını parkeye doğru şekilde yansıtabilen bir ekip. Topa yön veren, yaratıcı ve şutör özelliklerine sahip birçok oyuncuları var. Saha içi yerleşimini harika yapıyorlar. Onlara büyük saygı duyuyoruz. Oynadığımız son maça göre neleri değiştirmemiz gerektiğini biliyoruz. Aynı zamanda iki takımda da o tarihten itibaren birçok değişiklik olduğunun bilincindeyiz. Temel konulara dikkat etmeli, bireysel olarak sorumluluk almalı ve oyun planımıza sadık kalmalıyız." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Euroleague’deki zorlu müsabaka 26 Şubat 2021 Cuma günü oynanacak. Basketbol tutkunlarını ekrana kilitleyecek maç Bein Sports Haber ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek. Karşılaşma saat 20:45’te başlayacak.

Reyting sonuçları: 24 Nisan Çarşamba! Galatasaray'da şok gerçek ortaya çıktı! Sözleşmesi ortaya çıktı... Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a geri dönüyor! İşte ilk fragman
Sonraki Haber