Fehmi Koru yeni partide yer alacak mı?

Ali Babacan'ın kuracağı yeni partinin kadrosunda yer alacağı konuşulan Fehmi Koru, bu iddialar üzerine bir açıklama kaleme aldı.

AK Parti'den istifa eden Ali Babacan, kuracağı yeni parti için kolları sıvadı. Yeni oluşumla ilgili medyada sayısız haberler çıkmaya başladı.

Bu hareketi yakından takip eden gazeteci Fehmi Koru, bugünkü yazısında iddialara açıklık getirdi. "Yeni oluşumla ilgili yanlış haberleri okudunuz; şimdi de doğru haberleri okuyun…" başlıklı bir yazı kaleme alan Koru, şunları yazdı:

"(...)Yeni oluşumun beş kişilik bir ‘beyin takımı’ varmış; onun içinde ben de yer alıyormuşum… Kendilerine destek çıkacak bir medya yapılanması için çalışmalar sürdürülüyormuş; ancak onun içine ben alınmayacakmışım…

MHP VE İYİ PARTİLİ VEKİL İDDİASINA YALANLAMA

Geçen haftalarda çıktı bu iki haber; en sonuncusu ise birkaç gün önceye ait: Kurulur kurulmaz yeni oluşuma biri İYİ Parti’den diğeri de MHP’den kopmuş iki milletvekili katılacakmış…

İlk iki haberin -içlerinde ismim de geçtiği için- doğru olmadıklarını biliyorum. Sonuncu haberin de yanlış olduğuna eminim.

Kapıyı ne kadar geniş tutacaklarını kararlaştırma aşamasına henüz gelmediler

Hayır, son haberin doğru olmadığını düşündüren, içinde ismi geçen iki milletvekilinin böyle bir niyeti olmadığını bilmem değil; bildiğim farklı bir gerçek var: Yeni oluşum için çalışanlar kimlerin kurucu olacaklarını ve kurulduklarında kapıyı ne kadar geniş tutacaklarını kararlaştırma aşamasına henüz gelmediler…

Birlikte çalışabileceklerini, aynı yolda yürüyebileceklerini düşündükleri çok geniş bir yelpazeden kişilerle görüşüyor, kendi çizgilerini görüştükleri kişilerle paylaşıyor, muhataplarının görüşlerini öğrenmeye de gayret ediyorlar; ancak görüştükleri kişilere herhangi bir teklifte bulunmadıkları gibi onların “Ben varım” deyip kendilerini bağlamalarını da istemiyorlar."

Fehmi Koru'nun yazısının tamamı için tıklayınız...

Bakan Şimşek'ten locals açıklaması: Milletimiz benim duruşumu bilir "Djiku’nun arkadan darbesi var, penaltı! Şampiyon artık Galatasaray" SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE!
Sonraki Haber