Fatih Ürek'ten İbo Show'da dans şov! İzleyenler yorum yağdırdı!

20 Mart akşamı İbo Show'a konuk olarak katılan Fatih Ürek'ten Yılan Dansı şov büyük beğeni topladı. Daha önce de birçok programda yaptığı danslar ile gündeme gelen şovmen Fatih Ürek, bu akşam katıldığı İbo Show'da oynadığı Roman oyunu ile izleyenleri mest etti.

Fatih Ürek bu akşam katıldığı İbo Show'da yılan dansı yaparak yine gündem oldu. Kendisini daha önce de yılan dansı yaparken görmüştük. Ancak 20 Mart akşamı konuk olarak katıldığı İbo Show'da programın en enğlenceli anlarını izleyenlere yaşattı. Peki yılan dansı nedir?

Daha önce de kendine özgü yapytığı yılan dansı ile gündeme gelen şovmen Fatih Ürek bu akşam İbo Show'da da  oynadığı Roman Oyunu ile takipçileri ve İbo Show izleyicilerinden büyük beğeni aldı.

FATİH ÜREK'TEN İBO SHOW'DA ROMAN OYUNU!

İBO SHOW İZLEYENLERİNDEN YORUM YAĞDI! 

Ceylan, Fatih Ürek, İsmail YK ve Zahide Yıldız'ın konuk olarak katıldığı program, izleyenlere neşeli anlar yaşattı.  Programa katılan şovmen Fatih Ürek, yaptığı dansı ile sosyal medyada gündem oldu.

On Numara 22 Nisan 2024 sonuçları! On Numara bilet sorgulama ekranı! Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! On Numara 19 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber