Fatih Tezcan bu kez Erol Mütercimler'in peşine düştü!

Son dönemde Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Fatih Tezcan, şimdi de Erol Mütercimler'in peşine düştü. Mütercimler'in geçen aylarda katıldığı Teke Tek programında söylediği sözleri sosyal medya hesabından paylaşan Tezcan, "Kemalist diktatörlük" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Fatih Tezcan“‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra devlet ve millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, milletin egemenliğinden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...” sözleriyle büyük tepki çekmiş, hakkında 'Atatürk'e hakaret'ten dava açılmıştı.

BU KEZ DE 'KEMALİST DİKTATÖRLÜK' DEDİ

O tepkilere aldırmayan Tezcan, şimdi de Erol Mütercimler'in peşine düştü.  Mütercimler'in geçen aylarda konuk olduğu Teke Tek programına ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Tezcan, "Keşke Yunanlılar galip gelseydi ve şunları yapsaydı dediğin şeylerin hepsini ve çok daha ağırlarını Kemalist Diktatörlüğün zaten yapmış olması... Ama stüdyoda cevabını yapıştırmak yerine yalakalık yapan bir Kemalist olduğu için konuştuğu büyük gafı bir marifet sanması.." ifadelerini kullandı.

MÜTERCİMLER NE DEMİŞTİ?

Mütercimler, katıldığı programda "Mustafa Kemal Paşa'ya büyük bir kızgınlığım var, kırgınlığım var." deyip şunları söylemişti:

"O kadar erken yapmasaydı şu savaşı, şu ülke bir Yunan işgalini görseydi. O hacı-hoca tayfası önce öldürülüp telgraf direklerinde ayaklarından sallandırılsaydı, camiler yakılıp yıkılsaydı, ahır yapılsaydı. O zaman bir takım fesli meczuplar türemeyecekti."

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Çok sayıda kişi tahliye edildi Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı?
Sonraki Haber