Fatih Terim taburcu edildi! Galatasaray'dan bir güzel haber daha...

Koronavirüse yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, durumunun iyi gitmesi nedeniyle hastaneden taburcu edildi. Terim'in tedavisi evinde devam edecek. Terim'in ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı, Yusuf Günay da taburcu olduğunu açıkladı.

Koronavirüs testleri pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim, 7 gündür tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Hastaneden yapılan açıklamada testlerin hala pozitif olduğuna vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir"


Öte yandan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Yusuf Günay da taburcu olduğunu açıkladı. Günay, açıklamasında, "Bir hafta süren tedavi sürecim başarıyla tamamlanarak an itibariyle taburcu oldum. Ulus Liv Hospital doktorları ile sağlık personeline ve şifa dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyor, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum." dedi.

İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Doğal gaz ve elektriğe zam var mı? İsmail Kartal yorumlara telefon açtırarak kendini övdürtüyormuş!
Sonraki Haber