Fatih Portakal yeni adresini duyurdu

FOX TV'den ayrılışı olay olan Fatih Portakal, bundan böyle YouTube kanalından yayınlarına devam edeceğini açıkladı. Yayınına konuklar da alacağını belirten Portakal, "Hepinizin sesini duyuracağım" dedi.

Fatih Portakal, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak YouTube kanalında haberciliğe devam edeceğini duyurdu. Portakal ayrıca kanalda röportajların da olacağını belirtti.

YouTube'da 20 günde 200 bin takipçiye ulaştığını duyuran Portakal şöyle konuştu:

"YOUTUBE'A GİRME KARARI ALDIM"

"Aslında emekli olduktan sonra, işi bıraktıktan sonra sosyal medyada olacağımı düşünüyordum ama bu kadar fazla olacağını düşünmüyordum. Özellikle YouTube'ta. Artık insanlara ulaşmanın bir sınırı yok, sadece televizyon ortamından yapılamayacağını görüyorsunuz. Bu yüzden YouTube'a girme kararı aldım. 20 günde 200 bin aboneyi geçtik.

"HEPİNİZİN SESİNİ DUYURACAĞIM"

Burada yapmak istediğim yine sorunları ortaya çıkarmak ve üzerine gidip bilgisi olanlardan bilgi almak ve bunları sizlerle paylaşmak. Zaman zaman canlı yayına konuklar da alacağım. Hepinizin sesini duyuracağım."

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber