Fanatik Yahudiler ve İsrail askerlerinden skandal sevinç gösterisi!

İşgalci İsrail güçleri ve ırkçı Yahudiler, İsrail'in Gazze'de kara harekatı başlatacağı açıklamasını tankaların önünde dans ederek kutladı. Yüzlerce sivilin katledileceği operasyonunu sevinç gösterileri yaparak kutlayan fanatik Yahudiler ve İsrail askerleri sosyal medyada tepkiye neden oldu.

This browser does not support the video element.

58'i çocuk 197 kişinin şehit edildiği Filistin topraklarında ırkçı Yahudiler ve İsrail askerleri dans ederek sevinç gösterileri yaptı. 

GAZZE'YE KARA HAREKATINI KUTLADILAR

İsrail'in Gazze'de kara harekatı başlatacağı gündeme geldikten sonra tepkilere neden olmuştu. O skandal açıklama bir grup İsrailli ve fanatik Yahudiler tarafından sevinçle karşılandı.

YÜZLERCE SİVİLİN KATLEDİLECEĞİ OPERASYONU DANS EDEREK KUTLADILAR

Filistin topraklarında zulüm devam ederken bir grup İsrail askeri ve Yahudi, ordunun Gazze'ye karadan gireceği açıklamasının ardından yüzlerce sivilin katledileceği operasyonu tankların önünde dans ederek kutladı. 

2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var... CIA VE MI6 SAHTE ‘SOLCULARI’ NASIL BESLEDİ? Orta Afrika Cumhuriyeti’nde bot battı: 15 ölü Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!"