Fahrettin Altun'dan Muharrem İnce'ye tepki: Suçlayıcı tavrı kabul edilemez

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına bağlanmak için sözü kesilen CHP'li Muharrem İnce'nin sarf ettiği sözlere ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Altun, İnce'ye tepki göstererek, ''Suçlayıcı tavrı kabul edilemez...'' ifadelerini kullandı.

CHP'li Muharrem İnce, dün akşam saatlerinde Haber Global'de katıldığı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması nedeniyle sözünün kesilmesi üzerine canlı yayını terk etti.

İnce'nin sarf ettiği sözlere ilişkin olarak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından açıklama yaptı. "Sayın Muharrem İnce'nin, bu akşam bir televizyon kanalında katıldığı programın Sayın Cumhurbaşkanımızın Fetih programında konuşma yaptığı dakikalara denk gelmesi üzerine yarıda kesilmesiyle ilgili sarf ettiği sözlere üzüntüyle şahit olduk." diyen Altun'un açıklamaları şu şekilde;

''SUÇLAYICI TAVRI KABUL EDİLEMEZ''

''Sayın İnce'nin, özel bir televizyon kanalının tamamen kendi hür iradesiyle belirlediği yayın tercihleri üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez.

"MEDYA CAMİAMIZA DA İFTİRA"

Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren her bir medya kuruluşu özgürce görüşlerini ve yayın tercihlerini yansıtmakta, yasal çerçeve içerisinde faaliyetlerine bir kısıtlama olmaksızın devam edebilmektedir. Sayın İnce'nin bu tavrı medya camiamıza da iftira mahiyeti taşımaktadır.''

Nesrin Cavadzade'den bikinili poz! Görenler hayran kaldı... Gaddar ile Korkut arasındaki savaş büyüyor! Görür'den o ilçeye kritik uyarı: Etrafınız deprem kaynağıyla dolu!
Sonraki Haber