Fahrettin Altun, Kaşıkçı kararı için uluslararası medyaya seslendi!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cemal Kaşıkçı cinayeti davasında Suudi mahkemesinin attığı skandal adımı sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi. Altun, ''Uluslararası medyayı da bu menfur olayı araştırmayı sürdürmeye davet ediyoruz.” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı açıklamalarda, 

“Uluslararası medya, gerçek anlamda hesap sorulana dek Kaşıkçı davasının peşini bırakmamalıdır. Düzmece yargılamanın sonucunda çıkan karar, davayı takip eden adil gözlemcilerin zekasına bir hakarettir. Bu cinayetten sorumlu olanlar er ya da geç adaletle yüzleşmelidir. Uluslararası toplum bunu unutmamalıdır!

Birçok sorunun cevabı hala yok!
Kaşıkçı’nın vahşice öldürülmesi emrini kim verdi?
Cinayeti kim işledi?
Kaşıkçı’ya ne yaptılar?
Cesedi nerede?
Suudi Arabistan’daki mahkeme kime idam cezası verdi?
Bunun bir daha olmayacağının garantisi nedir?

Bu alçak cinayet, akla gelebilecek bütün diplomatik ilkeleri çiğnemek suretiyle diplomatik bir tesiste gerçekleştirildi. Bu, hiçbir vicdana sığmayan ve kabul edilemez bir cinayettir. Nereye varırsa varsın bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Uluslararası medyayı da bu menfur olayı araştırmayı sürdürmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber